Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün kızım pc. me el koydu. o bırakınca ben koşup geldim.:roflol:
böcüküm benim adım betül.
yeşilim mamaları görünce gözlerim düştü. sanalda olsa çok hoş görünüyorlar.
destina geçmiş olsun. diş çok önemli canım. hele benim yaşıma gelince bunu daha iyi anlarsınız.
onun için yapılan masrafı gözünüz görmesin.
antalyada hava kötüymüş. akşam haberlerde gördüm. izmirde pek farklı değil. habire yağmur yağıyor.
sarissa bazen bende teknolojiye kızıyorum. beni eve hapsetti. ama bir açıdan da iyi oluyor.
onun sayesinde yeni yeni şeyler keşfediyorum. aslında ingilizcem biraz daha iyi olsa neler yapmam.
duygucum face beni bayağı sardı. özellikle video hastası oldum. neşelenmek için giriyorum oraya.
lady34, lereenim merhaba. unuttuklarım varsa bağışlasın. hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan
günaydınn
tükkanı ben actım
son 10 gün:asigim:
betül ablacımm nerdesın
iyi günlerr.
ooo yeşilim güzel şeyler koymuşsun,iştah kabartıcı hepside.
destişim gecmiş olsun inş. bugün biraz daha iyisindir.
fırtına durdumu bugün.
sarissa laydim teknolojinin getiri yanında birçok şeyde götürüsü var.tabii ölcülü kullanmak lazım..en azından fazla kalmayarak radyasyondan uzak kalmamız lazım...
face den fazla hazetmedim niyeyse,videolar bende gec acılıyor.yeni yeni çifliği kavramaya başladım .eğlenceli olmaya başladı.başkada pek anlamıyom zatii.
bende karsa gitmeden anneme gideyim diyorum bugün.çamaşırım var.bitsin asıp kacacam.
hepinizi öpüyom şugarlar kendinize iyi bakın.opuyorumnanaktan
herkese ıyı gunler......
böcük dantelleri merak ettım......lınk ver bacım......
bugün nette problem var......sabah gıremedımm...acıktım valla..of canım nasıl hamur işleri istiyor..bir bilseniz
Tünaydın şugarlarım
bu gün hava çok güzeldi biraz dolandık sonra pazara çıktık. mutfak temizledim, yerleştir derken bu saat oldu..kızımla facede biraz dalga geçtik..işte böyle
betülcüm uyu valla bende- bizde geç kalkıyoruz napalım artık böyle:)
böcüğüm şimdi gidiyorum bakmaya ...10 gün.... yerim ben seni, gün sayarmış ayyyy!
duygu kızım, gel ben yaparım valla altüst böreği yaptım (elde açma) geçen gün ıspanaklı, prasalı oluyor enfes.....
hepinizin günleri hareketli, neşeli geçsin inşallah( tek tek isim yazmıyorum) ama sizi seviyorum inanın
bugün nette problem vardı.....bi gitti kendileri yeni geldi......
böcük dantellerini gördüm ve şok oldum isteki turuncu renklı takımın aynısı benimde var....benimkinin rengi pembe.....
alt takı beyaz takımın aynısı var benımde beyaz.......
güle güle kullan canım....
yeşilim ablacıgım yakın olsa hemen gelirdim valla......pırasa böregi gercekten nefis oluyor.......annemde yapar .......lezzeti bir ayrı oluyor...ellerine saglık.......