muhabbet etmeyeceginiz kisiler listesine ekleyin gitsin...hic.de kendinizi savunmayinSadece dertleşmek istedim. Zira canım gerçekten sıkkın. Öğretmenim, 50 yaşlarında bir öğretmen arkadaşım bana birkaç hafta önce "her Türk annesi oğlu olsun ister, ben de iki kızım olduğu için başlarda çok üzüldüm, ağladım" falan demişti ( sonradan hatırladım bu konuşmaları) Ben de ona "bana göre hiçbir cinsiyet birbirinden üstün değil, her anne ikisine de sahip olmak isteyebilir, ama önemli olan hayırlı evlat olması " demiştim.
Dün iki arkadaş masada oturuyorlarmis, birisi ( iki oglu var) : Benim kocamdan kız çıkmıyor, bir tane daha olsa yine erkek olur demiş. Bu kadın da arkalarından geçiyormuş. "Siz benim yarama basmak için böyle konuşuyorsunuz, nerisona size aramızda geçen konuşmayı anlattı demek ki" demiş. Onlar da "nerisona bize bir şey söylemedi" demişler. Ben bunu hazmedemedim arkadaşlar. Yani ona göre ben arkadaşlarıma "şu kadının yarası bu, burdan vurun ha" diyecek karakterde aşağılık biriyim.
O kadar da değil.Öğretmenler odasında sıradan bir gün...
Aynen bu cümleyi ona da söyleyip ilişkimi keserdim konuşmazdım."şu kadının yarası bu, burdan vurun ha" diyecek karakterde aşağılık biriyim.
Ne kadar da?O kadar da değil.
İtirazım "sıradan"kelimesine ama kanaatinize saygı duyarım.Ne kadar da?
Öğretmenlerin çoğu böyle olduğu için (sizin de dediğiniz gibi) genelledim.İtirazım "sıradan"kelimesine ama kanaatinize saygı duyarım.
Dediğiniz belki çoğunluk için doğrudur ama tüm öğretmenler bunları konuşmuyor tüm gün, ya da bu bakış açısını taşımıyor.
Ben yaklaşık 10 okul değiştirdim, gözlemim böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?