cahilce konuşuyorsunuz.O program gerçek degıl cunku ben gebeyken böyle programları ızlerdım çok ,yabancı bır kanalda vardı bu aslında ordan esınlenmısler bıre bır kopyalamışlar yanı Türkçe'si:) (3 sene önce) bu Türkiye'de ilk başka bır kadın vardı bir aileye gitmiş işte problem çözmeye once baya baya ızledım sonra bu program bıttı sanırım bu sene başka bır kadın güya psikolog o programa başladı ama ne başladı o aynı aile aynı sorunlar basa dönmüş , kelimeler Cümleler yapılması gereken gerekmeyen her şey aynı kadın farklı:)))))) yuh dedim bu kadar ufak cocukları rol geregıde olsa bu sekıllere sokmamalılar bır daha da bakmadım. Bunlar ınsanlarınızı beynını bulandıran programlar lütfen cocuk egıtımını uzmanlara bırakmayın arkadaşlar rabbım annelerın donanımını vermiş o çocukla beraber yanı herkes cocuk karnındayken daha annelıge hazır hale gelıyo cocuk uzmana sadece hastayken yanı caresız kalındığında ancak. Bu uzmanlar kendı çocuklarına emın olun size yap dedıgı seylerın aksını yapıyor.
Ben kizima super dadidan gorerek uyku egitimi verdim... eskiden aglayan mizmiz bir cocuktu gece gunduz grzmek market 24 saat sallaniyodu reflu vardi dogustan hic yanliz yatiramadim tam 11 aumy sonra lohusaliktan ciktim ! sallarken agliyodu uyutmak saatler suruyodu dakka basi kalkiyodu. Bi gece izledim ve bende uyguladim yatir kalki o kalkti ben yatirdim.tam 45 dakika soluksuz agladi. Uyudugunda hala hickiriyodu( sonra hic aglamadi uykulari duzrldi uzadi kizim huzurlu mutlu bi cocuk oldu. Ben sinirlenmiyodum aglamiyodum artik. Eskiden ninni soylemek istemiyorum diye agliyodum artik cok tukenmistim simdi kendime ait zamanim oluyo dinlennebiliyorum. 9 aydan sonra gece beslenmesi azalarak kesilmeli gece beslenmesse kesintisiz uyku oluyo. Ve uyku cocuklar icin beslenmek kadar onemli. Eskisinden daha guzel ve sicak iliskimiz oda bende mutluyum. Hep aglamasindan iyi uyumamasindan beslenmemesinden iyidir bikere aglicak 2 kere aglicak sonra gecicek hrsey evlatlarimiz icin zaten. Her dedigi yapilan doyumsuz bir nesil yetisiyo malesef . Uzmanlarinda bi bildigi vardir mutlaka
Haksever ...... Arkadasım o cocuk oyle uyumayı ogrendı ama bır yerden patlak vermez ınsallah sen rahatsız ama o senden uzaklaşacak bunları çocuğun Büyüyünce anlarsın. Ben kızımla beraber uyuyorum ve bundan rahatsızım ama huzurluyum cunku bazen uykusunda bana sarılması oyle Hoşuma gıdıyor kı anlatamam. ( kendı basına da uyuyor ama gece anne Arıyor heryerde:)
O kadar bilincli bir annesinki, hayran kaldim. Dediklerin hepsi Dogru ve mantikli. Hem sen mutlu mesut, hemde cocugun dinlenmis, uykusunu almis ve huzurlu oluyor. Ama gelde bunu baska annelere anlat. Baksana bizim Demet bile böyle agzi bozuk konusursa.... daha ne diyeyim.
Annem böyle uyuyamayan bebeklerin üşüdüğünu söyler. Yani evin içi sıcak yaz günü disarsi en az otuz derece aylardan ağustos. Anne dedim iç çamaşırıyla kalsak hiç kimse usumez. hatta içten içten gülüyorum. En son annemin dediği yapıldı. Bebek kundaklandı. O gün ve gece bebek uyumus. Ben şok oldum.
yurdumun sanatçısı bizimle bir mikuzum onların ki pembiş pembiş peluş peluş seninki benimki gibi değil
Bazilari kendine bagimli kendi olmadan hicbisey yapamayan cocuk yetistirmekten mutlu oluyolar. egolarini cocuklari uzerinden tatmin ediyolar. Ben anaokulu ogretmeniyim tecrubelerim var gorduklerim yasadiklarim 6 yasindaki cocuk tuvalete yanliz gidemiyo ayakkabisini giyemiyo montunu giyemiyor bir bardak suyu alip icemiyor aciktigini anlamiyor yemek yiyemiyor kendini ifade edemiyor vs. Cunku onun annesi harika herseyini halletmis! Ama dedigin gb anlayana.... uyku egitimi belkide en basiti ... bide her istedigi olmucani ogretmek istedigini almak icin caba sarfetmesi calismasi gerektigini ogretmek var.
Ben kizima super dadidan gorerek uyku egitimi verdim... eskiden aglayan mizmiz bir cocuktu gece gunduz grzmek market 24 saat sallaniyodu reflu vardi dogustan hic yanliz yatiramadim tam 11 aumy sonra lohusaliktan ciktim ! sallarken agliyodu uyutmak saatler suruyodu dakka basi kalkiyodu. Bi gece izledim ve bende uyguladim yatir kalki o kalkti ben yatirdim.tam 45 dakika soluksuz agladi. Uyudugunda hala hickiriyodu( sonra hic aglamadi uykulari duzrldi uzadi kizim huzurlu mutlu bi cocuk oldu. Ben sinirlenmiyodum aglamiyodum artik. Eskiden ninni soylemek istemiyorum diye agliyodum artik cok tukenmistim simdi kendime ait zamanim oluyo dinlennebiliyorum. 9 aydan sonra gece beslenmesi azalarak kesilmeli gece beslenmesse kesintisiz uyku oluyo. Ve uyku cocuklar icin beslenmek kadar onemli. Eskisinden daha guzel ve sicak iliskimiz oda bende mutluyum. Hep aglamasindan iyi uyumamasindan beslenmemesinden iyidir bikere aglicak 2 kere aglicak sonra gecicek hrsey evlatlarimiz icin zaten. Her dedigi yapilan doyumsuz bir nesil yetisiyo malesef . Uzmanlarinda bi bildigi vardir mutlaka
Aynen katılıyorum bend.oğlum sadece 6 ay emdi ve hic bir zaman göğsü almadı neler denedik ama olmadı biberonla beslendi.40 ni geçirdikten hemen sonra odasında yatırmaya başladım.ve asla 8 den sonra salona vs aglasa bile cikarmadim.gece altını bezlerken bile hopidik hopidik severek değil gardimi alıp hic suratina bakmadan bezini değiştirdik ki o onun bir ihtiyaç için olduğunu anlasin diye.uyku saatleri hic bir zaman sasmadi ama bende onun düzenini bozacak hicbirseye izin vermedim.şuan 14 aylık ve 9 aydan itibaren yatağına yatiririm biberonla sutunu veririm yan ceviririm sırtını sivazlarim hemen uykuya dalar.9 dedimiydi batilmis olur.fener yöntemi var birde bn ona karşıyım ama sırtını sivazlayarak elini tutarak uyutmak gayet kendine olan güvenini sarsmayacak kaybetme korkusu yaratmayacak bir yöntem bence.benim yeğenim 9 yaşına kadar annesiyle yatti.yatak odası anne ve babaya aittir ve özeldir.yatsın odasında kaderine terk edelim ağlasın katılsın demiyorum ama ne kadar erken başlanırsa uyku eğitimine ileriki yaslarda o kadar rahat eder ebeveynler.17 ay uyku eğitimi için geç bile o nedenle o kadar ağladı çocuk alışmış olduğu bir rutin var çünkü,ama zamanla problemsiz uyur yani..memeden kesmeyide anne sütü yeterli ise devam edilmeli mutlaka ama yatarken değil..amma konuştum haBen kizima super dadidan gorerek uyku egitimi verdim... eskiden aglayan mizmiz bir cocuktu gece gunduz grzmek market 24 saat sallaniyodu reflu vardi dogustan hic yanliz yatiramadim tam 11 aumy sonra lohusaliktan ciktim ! sallarken agliyodu uyutmak saatler suruyodu dakka basi kalkiyodu. Bi gece izledim ve bende uyguladim yatir kalki o kalkti ben yatirdim.tam 45 dakika soluksuz agladi. Uyudugunda hala hickiriyodu( sonra hic aglamadi uykulari duzrldi uzadi kizim huzurlu mutlu bi cocuk oldu. Ben sinirlenmiyodum aglamiyodum artik. Eskiden ninni soylemek istemiyorum diye agliyodum artik cok tukenmistim simdi kendime ait zamanim oluyo dinlennebiliyorum. 9 aydan sonra gece beslenmesi azalarak kesilmeli gece beslenmesse kesintisiz uyku oluyo. Ve uyku cocuklar icin beslenmek kadar onemli. Eskisinden daha guzel ve sicak iliskimiz oda bende mutluyum. Hep aglamasindan iyi uyumamasindan beslenmemesinden iyidir bikere aglicak 2 kere aglicak sonra gecicek hrsey evlatlarimiz icin zaten. Her dedigi yapilan doyumsuz bir nesil yetisiyo malesef . Uzmanlarinda bi bildigi vardir mutlaka
Allah yardımcısı olsun çocuklu insanların,çok zor olduğunu çevremden görebiliyorum,özelikle de mükemmelliyetçi annelerin işi çok zor.Evet zorluğu çok ama çocukların yemek düzeni ve uyku düzeni iyiyse gündüz hertürlü akşam oluyor kavga döğüş
Bazilari kendine bagimli kendi olmadan hicbisey yapamayan cocuk yetistirmekten mutlu oluyolar. egolarini cocuklari uzerinden tatmin ediyolar. Ben anaokulu ogretmeniyim tecrubelerim var gorduklerim yasadiklarim 6 yasindaki cocuk tuvalete yanliz gidemiyo ayakkabisini giyemiyo montunu giyemiyor bir bardak suyu alip icemiyor aciktigini anlamiyor yemek yiyemiyor kendini ifade edemiyor vs. Cunku onun annesi harika herseyini halletmis! Ama dedigin gb anlayana.... uyku egitimi belkide en basiti ... bide her istedigi olmucani ogretmek istedigini almak icin caba sarfetmesi calismasi gerektigini ogretmek var.
Kaç yaşında canım kızın?Haksever ...... Arkadasım o cocuk oyle uyumayı ogrendı ama bır yerden patlak vermez ınsallah sen rahatsız ama o senden uzaklaşacak bunları çocuğun Büyüyünce anlarsın. Ben kızımla beraber uyuyorum ve bundan rahatsızım ama huzurluyum cunku bazen uykusunda bana sarılması oyle Hoşuma gıdıyor kı anlatamam. ( kendı basına da uyuyor ama gece anne Arıyor heryerde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?