- Emoji Skoru
- 488
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi casedebambini
Arkadaşlar merhaba oğlum 5 aylık geçmeyen gaz problemimiz var. 4. Aydan itibaren 4 damla demir damlası kullanmaya başladık. Doktor devletin verdiği en iyisi ( vegaferon) dedi. Ancak 1 hafta içinde pul biber görünümlü kan vardı kakada. O damlayı bıraktık doktor bu sefer ferrum adında başka bir damla yazdı. 10 gündür kullanıyoruz ancak devamlı ıkınma bacağını karnına çekme var.
Ek gıda için tadımlara başlatıyım demiştim 2 gün avokado verdim o da kakasını katılaştırdı. Kabız değil hergün tuvaletini yapıyor hep su gibidir kakası sadece ek gıda alınca püreye döndü. Allah aşkına bir akıl verin hangi marka demir ilacı kullanalım gaz için de önerisi olan ne olursa olsun yazarsanız sevinirim.
Ek gıda için tadımlara başlatıyım demiştim 2 gün avokado verdim o da kakasını katılaştırdı. Kabız değil hergün tuvaletini yapıyor hep su gibidir kakası sadece ek gıda alınca püreye döndü. Allah aşkına bir akıl verin hangi marka demir ilacı kullanalım gaz için de önerisi olan ne olursa olsun yazarsanız sevinirim.