Demir eksikliği anemisinde etkili tedavi yolu

ladyspeedstick

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2025
4
0
1
25
Fervion, ferrum hausmann türevi demir iğnesi kullananlar var mı? Demir depolarım boş. Hap şeklindeki demir takviyesi halsizlik, saç dökülmesi ve sabah uyanamama gibi belirtileri geçirmedi. Demir iğnesi yakar mı, iyileşme süreciniz nasıl oldu?

Fervion, ferrum hausmann türevi demir iğnesi kullananlar var mı? Demir depolarım boş. Hap şeklindeki demir takviyesi halsizlik, saç dökülmesi ve sabah uyanamama gibi belirtileri geçirmedi. Demir iğnesi yakar mı, iyileşme süreciniz nasıl oldu?
Demiri iğneyle değil artık serumla veriyolar diye biliyorum.ilaclarin etkisi olmadığında damardan olunca daha etkili ve sonuç alınabiliyor.yan etkilerinden dolayı her doktor yazmıyor.kisideki demir durumuna göre degisiyo süreç.ben 1hafta arayla 4tane almıştım.kisiye göre degisir.gecmis olsun

Demiri iğneyle değil artık serumla veriyolar diye biliyorum.ilaclarin etkisi olmadığında damardan olunca daha etkili ve sonuç alınabiliyor.yan etkilerinden dolayı her doktor yazmıyor.kisideki demir durumuna göre degisiyo süreç.ben 1hafta arayla 4tane almıştım.kisiye göre degisir.gecmis olsun
Serumu anaflaksi riskinden dolayı vermiyor doktorlar. Hap demir depomu dolduramıyor. Hangi iğneyi kullandınız , iyi geldi mi, etki verdi mi hemen? Size de gelmiş geçmişler olsun.

Alerji yaptı mı, ilacı alırken kendinizi nasıl hissetiniz? Normal serumdan farkı var

Alerji yaptı mı, ilacı alırken kendinizi nasıl hissetiniz? Normal serumdan farkı var mı?
3farkli zamanda yapıldı.ilk yaptirdigimda alerji oldu.kol ve bacaklarda kabarma kaşıntı oldu.tekrar onun için serum aldım.ama etkisi olmadı sanırım 1hafta içinde yavaşça indi.o sadece 1kezdi.bikac yıl sonra ferinjeckt aldım.ondan 4tane.kemik ağrısı oldu romatizma gibi.aradan yine bikac yıl sonra tek seferlik aldım.onda çarpıntı yaptı.bu yan etkiler sizde olcak diye bişey yok.kisiye göre degisiyo.komsumda 5tane Demir serumu aldı onda belirgin bı yan etki olmadı hemde kanseri atlatmış bı kadındı.normal serumdan farkı iste başı doktorlar reçete etmeyisi.ozelde yaptirirsanda fiyat farkı olusu

Alerji yaptı mı, ilacı alırken kendinizi nasıl hissetiniz? Normal serumdan farkı var mı?
Sizin hgb Demir ferritin değeriniz nasıl.aldiktan sonra bacaklarda gücü hissetmeye başladım.merdiven çıkınca falan .saç dökülmesinde bı fark hissedemedim.sabahlari alsamda almasamda benim yapım galiba erken kalkarim

Sizin hgb Demir ferritin değeriniz nasıl.aldiktan sonra bacaklarda gücü hissetmeye başladım.merdiven çıkınca falan .saç dökülmesinde bı fark hissedemedim.sabahlari alsamda almasamda benim yapım galiba erken kalkarim
Ferritin 3 ay demir habıyla 28. 5, demir 57 oldu. Saç dökülmesi yoğun. Sabah uyanamama ve halsizlik var. Şu an b 12 ignesi oluyorum

Hgb değerin ney bilmiyorum.ama aşırı düşük değil .bazen pskljk olarak zorlandigin donemdede saç dokulmesi fazlalasiyor.bende adet donemlerinde kayıp olduğu için doldursam bile zaman gecince azalıyor.bakalim ona yönelik tedavi alıyorum.acil kolay hayırlı guzel şifalar hepimize.amin

Back
X