Demir hapi hk.

Beni de mahvetti sorma valla. Şimdilik hiç içmiyorum artık okul tatil olunca evdeyken deneyecem

Ben gece uyku arasinda bir tane almaya başladım yalniz cok bulantim olunca almiyorum. Her sabah safra cikarma rutinim devam ediyor ama ya alıştım artik ya da hafifledi bulanti ve kusmam.

Demir ilacinizin adi ne. Benimki ferrum fort beni rahatsiz etmedi rahatlikla iciyorum. Ki bendede asiri bulanti var zofer kullaniyorum ama demir ilaci kotu yapmadi

Demir ilacinizin adi ne. Benimki ferrum fort beni rahatsiz etmedi rahatlikla iciyorum. Ki bendede asiri bulanti var zofer kullaniyorum ama demir ilaci kotu yapmadi

Feramat adinda ve hap seklinde. Sizinki de hap mi ampul mu acaba? Gunde kac sefer almaniz gerekiyor? Olmazsa kontrole gittigimde sizin ilacinizdan yazmasini istiyim doktordan.

Benimde hap gunde bir tane aliyorum. Beni rahatsiz etmedi insallah sizide rahatsiz etmez

Cok tesekkur ederim tavsiyeniz icin. Demir hapı dogumdan sonra da kurtulamayacagimiz bir sey imis. Haftaya kontrolumde doktorumdan kesinlikle istiycem tekrardan tesekkurler insallah bende de bulanti yapmaz.

Cok tesekkur ederim tavsiyeniz icin. Demir hapı dogumdan sonra da kurtulamayacagimiz bir sey imis. Haftaya kontrolumde doktorumdan kesinlikle istiycem tekrardan tesekkurler insallah bende de bulanti yapmaz.
Insallah... bulantidan yemek yiyememekten istahsizliktan zaten harap olmus durumdayiz insallah hersey gonlumuzce olur saglikla aliriz kucagimiza bebegimizi

Insallah... bulantidan yemek yiyememekten istahsizliktan zaten harap olmus durumdayiz insallah hersey gonlumuzce olur saglikla aliriz kucagimiza bebegimizi

Amin insallah canım Allah tum hamilelerin yardimcisi olsun. Ben bu aralar biraz daha iyi hissediyorum zoferi bırakmayı deneyecegim tatil gunumde gerci son denememde sabah kalktiktan 4 saat sonra yine cok fena oldum bulanti ve kusma baslamisti ama yine de deniyim diyorum hazir daha iyiyken. Insallah en kisa zamanda sagligimiz yerine gelir ve rahat bir surec geciririz. O kadar gıpta ediyorum ki bulantisi, agrisi, sıkıntısı olmayan gebe arkadaslara

Ahh bende bende... ben 3ay kullanmadim zofer simdi mecbur kullaniyorum vucut direncim sifirlanmis doktor dedi. 3aydir yataklardayim 3.5 kilo verdim evden disari cikamiyorum mide bulantisi kusma herseyden koku alma istahsizlik dusuk tansiyon ve sekerden zofer bile cok ise yaramadi bende sadece birazcik rahatlatti. Istahim acilsin canim birseyler ceksin istiyorum artik hamileligin keyfini cikarmak istiyorum. Hasta gibi yatmak istemiyorum. O kadar hevesleniyorumki istahli hamilelere masallah diyorum.

Ayni durumdaydim canım ben de. zofer sadece bulantimi bastiriyordu biraz, surekli yatiyordum tansiyonum cok dusuktu 2-3 güne bir 3 unite falan serum aliyordum. Simdi sadece sabah safra cikariyorum ve bazen aksam yemegi cikartiyorum bazen de asiri bulantim oluyor yorgun dusup uyumaya çalışıyorum. Insallah bu agir zamanlari atlatirsin en kisa zamanda çeken bilir seni cok cok iyi anliyorum..

Insani Anlayan birilerinin olmasi cok iyi geliyor. Insallah en yakin zamanda duzeliriz yavrularimizida saglikla aliriz kucagimiza

Insani Anlayan birilerinin olmasi cok iyi geliyor. Insallah en yakin zamanda duzeliriz yavrularimizida saglikla aliriz kucagimiza

Kesinlikle haklisin etrafimdaki arkadaslar hoplaya ziplaya gecirdi tum hamileliklerini. Annem de rahat bir surec gecirmis. Benim hamileligim boyle olunca cok sıkılmıştı canım ama sagolsun görümcelerim ve buradaki arkadaslarin yasadiklarini duyup okuyunca rahatladım cunku psikolojim cok bozulmustu dayanamayacagimi dusunuyordum. Insallah canım biz de bugunleri hatirlamayiz bile Allah kismet eder de saglikla bebislerimizi kucagimiza alınca.

Insallahh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…