- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
- Konu Sahibi Narcoleptic insomniac
-
Merhaba hamileligimin başında benimde kan degerlerim normaldi ve günde 2 kere demir hapı kullanıyordum. Duzenli kullanmama ragmen son kan tahlilimde maalesef kan degerim 4e düşmüş doktorum düzenli kullanmazsam dogumdan sonra ciddi boyutlu anemiye cevirecegini soyledi. Ne kadar dogal yollarla da almaya calissam kan degerlerim yukselmiyor. O yuzden siz de mideniz bulansa da ilacinizi mutlaka düzenli olarak kullanın. Bulantim oldugu donemler ben de birini sabah birini de yatmadan önce kullaniyordum.Arkadaslar bir sorum olacak. Doktorum gunde 2 tane olmak uzere demir hapi verdi fakat kan degerlerim normal cikinca gunde 1 taneye dusurebilecegimi soyledi. Yalniz 1 taneye bile dayanamiyorum zaten halihazirda bulanti ve kusma icin zofer kullanmaktayım fakat demir hapini alinca yine kusmaya basliyorum. 1 haftadir demir hapimi icmiyorum. Acaba bu hapi icmesem zarari var midir?
Rica ederim, keşke doğal yollarla demir depolarimizi doldursak ama maalesef olmuyor, ilacinizi düzenli kullanın lütfen, insallah bebeginizi sağ salim kucaginiza alırsınızYani hap kaçınılmaz diyorsunuzben kan degerlerim normal kalir diye ümit ediyordum ama o zaman bulantiya kusmaya ragmen icmek zorundayım.. Verdiginiz bilgi icin teşekkürler.
Canım o beni mahfettiydi ya şiddetli karın ağrısı ve ishal yapmıştı. doktoru (kemal beyi) aradı eşim, bıraksın demiş bıraktım onu. başka bir doktora gittim o da maltofer diye küçük şuruplar verdi 1 defa içtim o da aşırı yorgunluk yaptı14. Haftadayım demir +folik asit+b12 içeren gyno ferro sanol verdi, bugün ilk kez kullandım. Bakalım kusturacak mı. Çünkü progestan da dahil herşey kusturuyor beni malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?