• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demir hapi

Aisunu

Arin kizin annesi
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2017
133
37
13
37
arkadaslar selam. Ben 19+4 teyim. Gynotarynferon denir ilaci baslamistim iki gun icebildim asiri derecede ogurtu ve istahsizlik yapti. Uraktim nautry nin dogal demirine basladim bugun ilk kez ictim. Icmemle on dakika sonra fiskirarak kusmam bir oldu.kadin doguma grdim hemen. Bebege bakildi kizim iyi ama ben iyi degildim. 1000 lik serum verdiler icinde bikac ilac icine. Kendi doktorumu aradm 25 agustostaki kontrole kadar demir ilaci icme dedi. Bakalm.. benm gbi olan var mi, varsa ne yaptiniz?

Mrb cnm oncelkle gecms olsun.. Ben de ilk demir ilacını aldıgm gun tazyikli bir şeklde kusmstum ve hap oldgu gbı ckmstı. Benım kullandgm ilaç sabahları ac karnaydı.zaten sabah bulantılarım oluyor ve ustune bol suyla hapı ıcnce çok kotu oldm ıste. Ondan sonra içmedim vegaferondu bnmkı de.. On gun sonra tok karna ıcmeye basladım skur smdılk bi skntım yok

Mrb cnm oncelkle gecms olsun.. Ben de ilk demir ilacını aldıgm gun tazyikli bir şeklde kusmstum ve hap oldgu gbı ckmstı. Benım kullandgm ilaç sabahları ac karnaydı.zaten sabah bulantılarım oluyor ve ustune bol suyla hapı ıcnce çok kotu oldm ıste. Ondan sonra içmedim vegaferondu bnmkı de.. On gun sonra tok karna ıcmeye basladım skur smdılk bi skntım yok
O zaman kontrolden sonra ben tok karna deneyeyim cok tesekkur ederim canim. Cok korktum inan

O zaman kontrolden sonra ben tok karna deneyeyim cok tesekkur ederim canim. Cok korktum inan
Aynen cnm biz de bgun 19+3 olduk aramzda bir gun varms bakyemek yer yemez degl de bir saat sonra fakan içiyorm ben cnm bazen ıkı saat hatta oyle dene cnsyetı ne bu arada

Demir ilacını Ac karnına icmeyin. Ben iki kutu bitirdim. Bi eczacı tok iç biri aç iç demisdi.
Gece yatmadan önce yanı yemek yedikden birkaç saat sonra ictim bi zararini gormedim. Zaten bazı demir vitamin ilaçları kilo yapıyor iştah aciyor. En iyisi gece icmk.

Aynen cnm biz de bgun 19+3 olduk aramzda bir gun varms bakyemek yer yemez degl de bir saat sonra fakan içiyorm ben cnm bazen ıkı saat hatta oyle dene cnsyetı ne bu arada
Gercekten aramiz 1 gun :) kiz benim. Senin ne? Ay Allah saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin

Demir ilacını Ac karnına icmeyin. Ben iki kutu bitirdim. Bi eczacı tok iç biri aç iç demisdi.
Gece yatmadan önce yanı yemek yedikden birkaç saat sonra ictim bi zararini gormedim. Zaten bazı demir vitamin ilaçları kilo yapıyor iştah aciyor. En iyisi gece icmk.
Mahvoldum inan kalkamiyorum bile basim ayri agriyo midem ayri. Olan kuzuma oldu bugun 500luk serumdan biri sade dekstrozdu yani bildigin sekerli su, dort dondu karnimda:anneadayı:

Benimkisi de oglan canım...ınsallah zaman bir an once gecse de yanımıza gelseler.. Sabırsızlanıyorm gercektn
Cin takvimibe baktin mi? Ben baktim kiz orda da.. gelsinler valla keske hemen aralik gelse ya:anne:alisveris yapcam zor duruyorum gecmiyor zaman :)

Cin takvimibe baktin mi? Ben baktim kiz orda da.. gelsinler valla keske hemen aralik gelse ya:anne:alisveris yapcam zor duruyorum gecmiyor zaman :)
Bakmadım cnm.. Ben de yavaştan basladım sımdıden baya bi esyası oldu. Zaman hiç gecmiyor gbi gerckten ılk bebegnz mı olcak?

Bakmadım cnm.. Ben de yavaştan basladım sımdıden baya bi esyası oldu. Zaman hiç gecmiyor gbi gerckten ılk bebegnz mı olcak?
Ilk bebek ilk torun iki taraf icin de.. herkes cok heyecanli ve istekli :) ben de alcam da eylulde ise tekrar basladgmda maasimi almaya basliycam onla alcam. Cok ozeniyorum. Gorumcemlet fazlasyla ucuz diye alip kiz erkek koymuslat senelerdir ama gel gor ki hepsi naylon. Ben pamuk aliyorum

İyi yapyosun cnm bebek cldi çok hassas soncta pamuklu olsun tabi... Bu arada çin takvmne baktm oglan cktı benim de

Mahvoldum inan kalkamiyorum bile basim ayri agriyo midem ayri. Olan kuzuma oldu bugun 500luk serumdan biri sade dekstrozdu yani bildigin sekerli su, dort dondu karnimda:anneadayı:
kiyamam ya canimm tabi verdin sekeri:dondurma:
Belki bunyende o ilaca reaksiyon gosteriyor olabilir. Bence doktoruna kontrol olmadan kullanma.
O ictigimiz demir kan vitamin ilaçlarının yerini karsiliycak o kadar yararlı yiyecekler var ki iste yemedigimiz için eksikliği çıkıyor boyle.
İlaç yerine onları tuketmemiz en sagliklisi

Bu arada bizim de ilkmz bakalm çok heyecanlyız... Eşim benden dha heyecanlı
Valla cok haklisin heyecanlanmakta.. esim diyo ki bi kurbanda slowmotion olsun bi de aralik ortasi. Mumkunse diger her zaman x32 hizla gecsin zaman :)

kiyamam ya canimm tabi verdin sekeri:dondurma:
Belki bunyende o ilaca reaksiyon gosteriyor olabilir. Bence doktoruna kontrol olmadan kullanma.
O ictigimiz demir kan vitamin ilaçlarının yerini karsiliycak o kadar yararlı yiyecekler var ki iste yemedigimiz için eksikliği çıkıyor boyle.
İlaç yerine onları tuketmemiz en sagliklisi
Cnm bnm cok tesekkur ederim aynen sekeri goren Arin valla sapitti :)) ben de aynisini dusunuyorum. Aldigim ilac 40 tl hastane serum kontrol vs 80 tl etti mi 120. Onun yerine 2 kilo antep fistigi yerdim al sana bedava demir miss.. bilinem var mi baska besin boyle? Bi de kuru uzum biliyorum cekirdegini kirarak yiycekmisiz

Cnm bnm cok tesekkur ederim aynen sekeri goren Arin valla sapitti :)) ben de aynisini dusunuyorum. Aldigim ilac 40 tl hastane serum kontrol vs 80 tl etti mi 120. Onun yerine 2 kilo antep fistigi yerdim al sana bedava demir miss.. bilinem var mi baska besin boyle? Bi de kuru uzum biliyorum cekirdegini kirarak yiycekmisiz
Kırmızı et, siyah üzüm kurutulmus özellikle çekirdeğiyle çok iyi, badem, nohut, bezelye
Bide çok sut icmekde kansızlık yapıyor canım.

Kırmızı et, siyah üzüm kurutulmus özellikle çekirdeğiyle çok iyi, badem, nohut, bezelye
Bide çok sut icmekde kansızlık yapıyor canım.
Kirmizi et dedin beni bitirdin Haftada 1 sadece kofte ile yiyebliyorun kendsnibbama efsane sut icerm valla bu bi gercek. Kuru uzumh cekirdegi kirmadan yutma diyolar demir cekirdegndeymis

Kirmizi et dedin beni bitirdin Haftada 1 sadece kofte ile yiyebliyorun kendsnibbama efsane sut icerm valla bu bi gercek. Kuru uzumh cekirdegi kirmadan yutma diyolar demir cekirdegndeymis
Ben ne kırmızı et yiyorum nede beyaz et.
Uzumude asla çekirdeğiyle yemem aci oluyor sevmiyorum
Yumurta sevmiyorum. Sut sevmiyorum balık falan agzima almam.
Nasıl hayatta kalıyorum bilmiyorum:bicak:
İtiraz etmeden yediğim tek şey meyve

:kk77::kk77:
Ben ne kırmızı et yiyorum nede beyaz et.
Uzumude asla çekirdeğiyle yemem aci oluyor sevmiyorum
Yumurta sevmiyorum. Sut sevmiyorum balık falan agzima almam.
Nasıl hayatta kalıyorum bilmiyorum:bicak:
İtiraz etmeden yediğim tek şey meyve
Valla masallah :KK50:harbiden nasil yasiyosun saka bi yana yemen lazim.. tavuk yeme zaten ama balik ye bak. Sut peynir yumurta aslnda cok da guzeller tatlari falan da guzel ben sutsuz peynirsiz yasayamam:kk77:

Back
X