Demir hapi

:kk77::kk77:
Valla masallah :KK50:harbiden nasil yasiyosun saka bi yana yemen lazim.. tavuk yeme zaten ama balik ye bak. Sut peynir yumurta aslnda cok da guzeller tatlari falan da guzel ben sutsuz peynirsiz yasayamam:kk77:
O yüzden vitaminsizim zaten. Bildiğim halde önlemini almiyorum.
Bide bi hasta olursam yatak dosek yatiyorum bir hafta amaaannn:dondurma::KK53:

Masallahhh valla bi de ustune kac haftalik hamilesin :))) peki kac kilo aldin hamileligin boyu?

Masallahhh valla bi de ustune kac haftalik hamilesin :))) peki kac kilo aldin hamileligin boyu?
10 kilo aldım şimdiye kadar. Ama nedense belli etmiyorum
İnşallah en fazla 15 le falan tamamlarim.
Evet ama çok şükür bebegimin gelişimi iyi kilosu iyi aslında beslenmeylede alakası yok ya tamamen bünye:anneadayı:

10 kilo aldım şimdiye kadar. Ama nedense belli etmiyorum
İnşallah en fazla 15 le falan tamamlarim.
Evet ama çok şükür bebegimin gelişimi iyi kilosu iyi aslında beslenmeylede alakası yok ya tamamen bünye:anneadayı:
Yok yok hic yok alakasi. Benim bebegim 300 gram 23 cm ve ben hic ama hic kilo almadim. Aksine 68le hamile kaldim su an 66 yim :) ve kac aydir da boyle :) benim sadece karnim ckmaya basladi gayet de saglikliyix. Kilo demek hersey demek degil valla

Yok yok hic yok alakasi. Benim bebegim 300 gram 23 cm ve ben hic ama hic kilo almadim. Aksine 68le hamile kaldim su an 66 yim :) ve kac aydir da boyle :) benim sadece karnim ckmaya basladi gayet de saglikliyix. Kilo demek hersey demek degil valla
Aynen maşallah almaman çok güzel. İnşallah boyle devam eder.
İnşallah bende aldıklarımdan kisa surede kurtulurum :KK53:
61 le hamile kaldım en son 70 dim

Back
X