Demir ismi..

tom raider

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
182
124
23
kızlar merhaba demir adında bildiginiz,tanidiginiz birileri var mı acaba?oglusumun adını demir düşünüyoruz ama karakterleri huylari nasil oluyor aydinlatirmisiniz

tanıdığımın evladı çok kıpır kıpır ve hazır cevap yaramazlık yapar bol bol ayrıca.

Ismine gore mi karakteri olusuyor?
Ne alaka.

Ayrica demir hic hos degil arkadasin dedigi gibi bir element. Yani ha demir ha aliminyum nebilim daha anlamli isimler var.

canım nasip olur bir oğlum olursa bende Demir ismini koymak istiyorum.ve açıkcası çokta önemli degil başkalarının karakteri fln ...
sen istiyorsan koymalısın çünkü her insanın karakteri başka...dünyada milyonlarca Ayşe var hepsi bir değil sonuçta :)

Haklısın canım ama insan kendi başına geldiginde cok kararsız kalıyor

İşarkadaşımın tatlış mı tatlış oğlunun ismi Demir. İsminin karakterini etkilemesi.. Bilemiyorum bu konuda çekimserim, olabilir dee olmayabilir de. Çocuğa isim koymak anne babanın şahsi kararıdır.Elbette yargılanmaz da; Demir ismine ithafen de söylemiyorum yanlış anlamayın. Ama bazı anne-babalar çok coşmuşlar ya tuhaf tuhaf isimler koyuyorlar.

Ne alaka.

Ayrica demir hic hos degil arkadasin dedigi gibi bir element. Yani ha demir ha aliminyum nebilim daha anlamli isimler var.
Ben ismine alüminyum mu koyacagim diyorum,ne demek ha demir ha alüminyum,sacmalamayın.fikrinizi düzgün cümlelerle belirtebilirsiniz,tanidigi olan var mi dedim bu ismi koymalimiyim diye sormadim.

Haklısın canım ama insan kendi başına geldiginde cok kararsız kalıyor

kesinlikle öyle ben soyadıma uyumlu olacağı için istiyorum ama Demir ismini de oldum olası severim. Hatta ona uygun olsun diye kızım olursa Derin ismini dahi koymayı düşündüm :) tabi bunlar hep nasip ve düşüncelerim ama sen genede içini ferah tut ve içinden geleni koy...
biz bebiş isteyenlere de bol bol du ette bizde bu telaşlara girelim

Ne alaka.

ne kadar yanlış bir düşünce anlam açısından derseniz "güçlü, dayanıklı" anlamına geliyor..insanların fikirlerini sevmek zorunda değilsiniz ama saygı duymayı deneyin.

Burasi herkesin ayri ayri fikirleri olan kadinlarin paylasim yeri. Buda benim fikrim saygi duyun. Ayrica sevmek zorunda degilim bu ismi bende zaten hos degil dedim ama saygi duyarim.

İsim cok guzel bence. Tanidigim kimse yok ama isim olarak cok begeniyorum. Dayanikli giclu demir gibi saglam . İsim konusu anne babayi ilgilendirir. İsteyen istedigini koyar. Yakinlari bile karisamaz bence. Adiyla yaşasin

Çok güzel isim.

Tek yanlışınız adaş olanlar aynı özelliklerde olmaz ki. Bir ton Ahmet var, aynı mı sanki?
Kardeşler bile birbirinden farklı oluyor değil ki alakasız insanlar.

Yıllar önce Demir isminde biriyle tanışmıştım, cidden de demir gibiydi tipi, tavrı (netlik olarak yoksa kaba saba değildi).

ay hiç sorma 40 yıllık bir komşumuz var
ölse komşuluk hakkımı helal etmeyecem o derece .

İnsallah canim cok guzel duygular bunlar rabbim hayirli zamanda sana da nasip etsin

Haklisiniz gercekten,yorumunuz icin tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…