- 17 Şubat 2016
- 182
- 124
- 23
- Konu Sahibi tom raider
-
Haklısın canım ama insan kendi başına geldiginde cok kararsız kalıyorcanım nasip olur bir oğlum olursa bende Demir ismini koymak istiyorum.ve açıkcası çokta önemli degil başkalarının karakteri fln ...
sen istiyorsan koymalısın çünkü her insanın karakteri başka...dünyada milyonlarca Ayşe var hepsi bir değil sonuçta :)
Ben ismine alüminyum mu koyacagim diyorum,ne demek ha demir ha alüminyum,sacmalamayın.fikrinizi düzgün cümlelerle belirtebilirsiniz,tanidigi olan var mi dedim bu ismi koymalimiyim diye sormadim.Ismine gore mi karakteri olusuyor?
Ne alaka.
Ayrica demir hic hos degil arkadasin dedigi gibi bir element. Yani ha demir ha aliminyum nebilim daha anlamli isimler var.
Haklısın canım ama insan kendi başına geldiginde cok kararsız kalıyor
Ismine gore mi karakteri olusuyor?
Ne alaka.
Ayrica demir hic hos degil arkadasin dedigi gibi bir element. Yani ha demir ha aliminyum nebilim daha anlamli isimler var.
canım nasip olur bir oğlum olursa bende Demir ismini koymak istiyorum.ve açıkcası çokta önemli degil başkalarının karakteri fln ...
sen istiyorsan koymalısın çünkü her insanın karakteri başka...dünyada milyonlarca Ayşe var hepsi bir değil sonuçta :)
İnsallah canim cok guzel duygular bunlar rabbim hayirli zamanda sana da nasip etsinkesinlikle öyle ben soyadıma uyumlu olacağı için istiyorum ama Demir ismini de oldum olası severim. Hatta ona uygun olsun diye kızım olursa Derin ismini dahi koymayı düşündüm :) tabi bunlar hep nasip ve düşüncelerim ama sen genede içini ferah tut ve içinden geleni koy...
biz bebiş isteyenlere de bol bol du ette bizde bu telaşlara girelim
Cok sagol canımİsim cok guzel bence. Tanidigim kimse yok ama isim olarak cok begeniyorum. Dayanikli giclu demir gibi saglam . İsim konusu anne babayi ilgilendirir. İsteyen istedigini koyar. Yakinlari bile karisamaz bence. Adiyla yaşasin
Haklisiniz gercekten,yorumunuz icin tesekkurlerİşarkadaşımın tatlış mı tatlış oğlunun ismi Demir. İsminin karakterini etkilemesi.. Bilemiyorum bu konuda çekimserim, olabilir dee olmayabilir de. Çocuğa isim koymak anne babanın şahsi kararıdır.Elbette yargılanmaz da; Demir ismine ithafen de söylemiyorum yanlış anlamayın. Ama bazı anne-babalar çok coşmuşlar ya tuhaf tuhaf isimler koyuyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?