Ben b12 iğnesi oluyorumhanımlar merhaba. demirim 74, vitamin b12 ise 196 çıktı. doktor vitamin iğnesi verdi.ayrıca demir hapı verdi. ilk 5 gün günde 1 tane sonra haftada 1 tane iğne vurulacağım. sizin değerleriniz nasıldı, aranizda iğne vurulan var mı? bunu grip için gittiğim dahiliye doktoru verdi. pazartesi kadın doğum doktoruna sorup ona göre başlayacağım
sizin değerleriniz benden düşük müydü ? hangi sıklıkla vuruluyosunuz ve acıyor mu ? cvplar mısınızBen
Ben b12 iğnesi oluyorum
Hemen hemen aynı. Hİç acımıyor. Size tarif edilen gibi vuruluyorum.sizin değerleriniz benden düşük müydü ? hangi sıklıkla vuruluyosunuz ve acıyor mu ? cvplar mısınız
Endokrin verdi. Değerlerim yükseliyor.1.5 ay oldu vurunali.ama kadın doğum doktoruna gıttıgımde daha dusuktu kontrol amaçlı gtmıstım. sımdılık ılac kullanmaya gerek yok demıstı. dahılıyecı böyle dedı. tekrar kadın doğum doktoruna soracağım. ne zamandı vuruluyosunuz ddegerlerınız yukselıyor mu ? sıze kadın doğum doktoru mu verdi?
bana da dahiliye. bilemedim . kadın doğum doktoruna sorup kullacağım. ben grip sikayetiyle gitmiştim. siz
Cocuk düşünüyorum dedim genel anlamda baktı.eksik vitaminleri verdi
Vermedi çünkü icsemde fayda etmiyor sebebine bakılacakdemir hapı verdi mi peki ?
Vermedi çünkü icsemde fayda etmiyor sebebine bakılacak
Amin canım. Geçmiş olsunanladım arkadaşım geçmiş olsun. ınsallah gebe kalırsın. ben baska bi doktora sormadan içmeyeceğim.
b12 eksikligi gebelige engelmidir kizlar bende doktora gittim b12 eksikligi cikti igne kullandim 11 tane sonrada benexol verdiler ama icmiorum kilo yapar die bide saclarim felaket dokuluo
nöroloji doktoruna gittim ayrica psikiyatri doktorum verdi b12 eksikmis
benim de geçen ocak ayında çıktı ama benim demirim çok düşüktü b12 imde öyleydi baya iğne vuruldum ilk hafta günlük sonra haftada sonra ayda şeklinde ama bebiş istiyorduk bu nedenle kadın doğum doktoru folik asit ile birlikte içinde b6, b12 olan haptan önerdi ona başladım iğneyi bıraktım. arkadaşım ben 8 ay da 6 kilo aldım iğnelerden çünkü hiç yemem yoktur dikkat ederimhanımlar merhaba. demirim 74, vitamin b12 ise 196 çıktı. doktor vitamin iğnesi verdi.ayrıca demir hapı verdi. ilk 5 gün günde 1 tane sonra haftada 1 tane iğne vurulacağım. sizin değerleriniz nasıldı, aranizda iğne vurulan var mı? bunu grip için gittiğim dahiliye doktoru verdi. pazartesi kadın doğum doktoruna sorup ona göre başlayacağım
b12 eksikligi gebelige engelmidir kizlar bende doktora gittim b12 eksikligi cikti igne kullandim 11 tane sonrada benexol verdiler ama icmiorum kilo yapar die bide saclarim felaket dokuluo
Ben aynı tedaviyi gördümhanımlar merhaba. demirim 74, vitamin b12 ise 196 çıktı. doktor vitamin iğnesi verdi.ayrıca demir hapı verdi. ilk 5 gün günde 1 tane sonra haftada 1 tane iğne vurulacağım. sizin değerleriniz nasıldı, aranizda iğne vurulan var mı? bunu grip için gittiğim dahiliye doktoru verdi. pazartesi kadın doğum doktoruna sorup ona göre başlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?