• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DEMİRİN TUNCUNA İNSANIN .. KALDIK SÖZÜNÜN DOĞRULUĞU

Kusura bakma da çalıştığım yerde teyzelerin amcaların gelip beni oğullarına bakması bana bir hakarettir. Düşün o kadar olayın içine dahiller ki önce anne geliyor sonra abla geliyor onay veriyor sonra da pasif olan çocuk geliyor! Böyle biri beni beğense ne olur beğenmese ne olur?
Çok da takma. Adam sana iyilik yapmış aslında.

Adamın sizi kötüleyip onları uzaklaştırmasına neden bozuldunuz ki anlamadım alt tarafı yaşı küçük uygun olmaz falan demiş hoppa dedim senin için diye yüzünüze nasıl diyebilir ki? yani hem neden yalan söylesin çocuğun yaşıyla ilgili 35 diye ? neden kıskansın? sizden hoşlanıyor da ondan uzaklaştırmış havasına girmişsiniz bence. Ne yani getirip tanıştırmasını mı isterdiniz?

hanımefendi orası işyeri çöpçatan koca bulma yeri değil yani en doğrusunu yapmış. O ne öyle gördük beğendik isteyeceğiz falan. Hem daha önce de beni isteyenler oldu diyorsunuz işyeri mi esra erol evlilik stüdyosu mu belli değil. Başka da kız kalmadı ya her gelen geçen sizi istiyor.

İşyerinin izdivaç programına dönmesi ayrı bir konu ama o nasıl bir laf be bir de gelip yüzüne söylemiş, ben direkt art niyet ararım. Bu lafta art niyet aranmayacak bir şey yok, sana ne ulan benim kimle görüştüğümden sen kimsin de gider insanlara hakkımda hoppa dersin diye onu doğduğuna pişman ederdim ben olsaydım. Gözü mü vardır nedir her şeyi beklerim böyle insanlardan evli çocuklu olması fark etmez. Şeref yoksununa bak sen ya, sinirlendim sabah sabah.

O nasıl bir laf be bir de gelip yüzüne söylemiş, ben direkt art niyet ararım. Bu lafta art niyet aranmayacak bir şey yok, sana ne ulan benim kimle görüştüğümden sen kimsin de gider insanlara hakkımda hoppa dersin diye onu doğduğuna pişman ederdim ben olsaydım. Gözü mü vardır nedir her şeyi beklerim böyle insanlardan evli çocuklu olması fark etmez. Şeref yoksununa bak sen ya, sinirlendim sabah sabah.
Seni bekliyodum ben de :KK36:
Düşünce yapılarımız çok uyuyor yine aynı fikirde olduğumuza sevindim ve haklı olduğum ortada anti yorumları takmıyorum bile :)
Ben de edicem zaten şuan mesai içinde diğer arkadaşlara yansıtmamak için susuyorum zaten

Seni bekliyodum ben de :KK36:
Düşünce yapılarımız çok uyuyor yine aynı fikirde olduğumuza sevindim ve haklı olduğum ortada anti yorumları takmıyorum bile :)
Ben de edicem zaten şuan mesai içinde diğer arkadaşlara yansıtmamak için susuyorum zaten

Ahaha sağol hayatım. :KK200:

Anti yorum alacak bir şey yok, işyerine gelinmesi ayrı bir konu sen onun üzerine yorum istemiyorsun zaten. Adamın senin hakkında "94lü yav hoppa bu" diyebilmesi resmen adilik. O lafın nerelere çekilebileceğini herkes biliyor burada, ben ciddi söylüyorum onu doğduğuna pişman ederdim. Utanmaz, yüzsüz yüzsüz gelip bir de suratına söylemiş. Keşke o an sert bir tepki verseydin.

O nasıl bir iyilik yapma anlayışı imiş?
Bence esaslı bir konuşma yapın söz konusu kişi ile. Senin kızın için ben burada o koz hoppa desem ne derdin deyin bakalım anlar mı densizliğini? Edep yoksunu adam...

Adamda ard niyet var size bile isteye kötülük yapmış.Bir insanın kısmetine bu şekilde iftira atarak kötüleyerek engellemek büyük günahtır.Eğer adama hesap soracaksan ona de ki "Sen de kız çocuğu yetiştiriyosun,inşallah o da bir gün bu şekilde bir iftiraya uğrar ona da hoppa derler" de.Hoppa her türlü anlama geliyor bence.Yani demiş ki "O kız sana uymaz hani anlarsın ya biraz hoppa!"Hangi anlama çekersen çek!!!

Ahaha sağol hayatım. :KK200:

Anti yorum alacak bir şey yok, işyerine gelinmesi ayrı bir konu sen onun üzerine yorum istemiyorsun zaten. Adamın senin hakkında "94lü yav hoppa bu" diyebilmesi resmen adilik. O lafın nerelere çekilebileceğini herkes biliyor burada, ben ciddi söylüyorum onu doğduğuna pişman ederdim. Utanmaz, yüzsüz yüzsüz gelip bir de suratına söylemiş. Keşke o an sert bir tepki verseydin.

O nasıl bir iyilik yapma anlayışı imiş?
Bence esaslı bir konuşma yapın söz konusu kişi ile. Senin kızın için ben burada o koz hoppa desem ne derdin deyin bakalım anlar mı densizliğini? Edep yoksunu adam...

O ara işe başlamıştık pek bişey diyemedim ama yanına bırakmıycam kızlar.
Daha iyi şartlarda iş bulunca da çıkıcam zaten ben de yoruldum malum kriz dönemi iş sıkıntısı var

Adamda ard niyet var size bile isteye kötülük yapmış.Bir insanın kısmetine bu şekilde iftira atarak kötüleyerek engellemek büyük günahtır.Eğer adama hesap soracaksan ona de ki "Sen de kız çocuğu yetiştiriyosun,inşallah o da bir gün bu şekilde bir iftiraya uğrar ona da hoppa derler" de.Hoppa her türlü anlama geliyor bence.Yani demiş ki "O kız sana uymaz hani anlarsın ya biraz hoppa!"Hangi anlama çekersen çek!!!
Kesinlikle ben o anlamda anladım yani kıvranıyor şimdi konuşmuyorum diye sorcam hesabını terbiyesizz

Günaydın güzel hanımlar..

O iyi insanlar, o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın ... kaldık diyen Yaşar Kemali anıyorum sabah sabah.

Şöyle başlayayım özel firmada çalışıyorum muhasebeci olarak 2 yıldır. İşim çok rahat seviyorum memnunum.
Fakat her mağazada olduğu gibi burda da bir dingil var. Şirketimizde herkes evli bekar 2 3 kişi varız kalabalık bir aileyiz. Benim departmanımda çalışan evli 2 çocuklu genç bir adam var. Burda beni isteyen çok oldu hem şirkette hem müşterilerden.

Dün bu dingilin uzaktan bir akrabası gelmiş demiş ki; sizin muhasebeci kızı çok beğendik geçen kardeşimle geldik, çok oturaklı hanım hanımcık güleryüzlü bir kıza benziyor. En büyük ablamıda getirdim oda görsün diye oda beğenmiş ne diyorsun bu konuda kardeşimize isteyelim.

Bana akşam dedi ki bu di.. " 2 abla geldi çay içtik ya seni kardeşleri çok beğenmiş ablalarıda beğenmiş. Seni ilk defa kötüledim o kız çok küçük 94 doğumlu dedim ( değilim tabi ) biraz hoppa size olmaz dedim "
Ben yine şok ! Neden böyle birşey dedin diye sordum.

Ee neymiş 35 yaşında kocaman adammış bana olmazmış seni kurtardım iştefalan diyor. Ölür müsün öldürür müsün ? Ki 35 yaş olayıda kesin yalan. Sevgilisi var evlencek desen neyse de bu ne demek ya ? Aklıma gelmedi onu demek diyor.

Neden ama neden ya bu kadar mı kötüsünüz bu kadar mı iğrençsiniz. Bu şahısla aramda 3 yaş var ve onunda kızı var Allah bildiği gibi etsin o şahsı !
Yüzüne bakmıyorum şuan. Bu şekilde davranınca aklıma kıskandı mı acaba diye geldi ama düşünmek istemiyorum !

Ne diyorsunuz ?
Sen kim oluyorsun da bana iftira atiyorsun diye sor. iletişimi de kes. ne bu simdi korumacilik mi seviyesizlik mi komiklik mi. bir daha onunla konusma sirketteki herkese de anlat böyle böyle yapmış diye en azindan bir daha iftira atarsa kimse inanmaz.

Aynen teşekkür ederim çok iyi anlamış ve anlatmıişsıız. Dediğim gibi sevgilisi var dese ona bile neyse derdim ama bu çok ayıp yanı bunu nasıl yapar yediremiyorum
Çok büyük terbiyesizlik, ne demek hoppa. Adamdan uzak durun bence, hiç de iyi niyetli görmedim
O kadar çok çalışma hayatım oldu, insanlarla beraber çalıştım daha hiç işyerime görücü gelmedi. Nasıl bir yer orası öyle.
Artık çoğu teyzeler hastaneye tansiyon ölçtürmeye bile kız bakmak için geliyorlar, bende çok denk geldim

İşyerinin izdivaç programına dönmesi ayrı bir konu ama o nasıl bir laf be bir de gelip yüzüne söylemiş, ben direkt art niyet ararım. Bu lafta art niyet aranmayacak bir şey yok, sana ne ulan benim kimle görüştüğümden sen kimsin de gider insanlara hakkımda hoppa dersin diye onu doğduğuna pişman ederdim ben olsaydım. Gözü mü vardır nedir her şeyi beklerim böyle insanlardan evli çocuklu olması fark etmez. Şeref yoksununa bak sen ya, sinirlendim sabah sabah.
+150000

Ister kabul edin ister etmeyin hobba ne demek terbiyesiz adam.
Bir de kurtardim diyormus sanki sizi zincire vurulmu gotureceklerdi iste.iyorsaniz kibarca reddedersiniz onami kalmis

Back
X