O değilde tükürükleri ile boğacaklarmış koridoru açan olursa
pardon apartman koridorunda mı bahsediyon
yiyorsa gidinde savaşın geride gelmeyin
hem öacalnınıza da deyin fazla burnunu sokmasın oturduğu yerden
bu sözleri doğru değil mi? bizden baska hangi devlet terörle masaya oturdu?AYNIYSAK NİYE KONUŞUYORSUN: Şimdi öyle bir noktaya geldin ki görüşme yaptığın kişiler için ‘benim için IŞİD ile aynıdır’ dedin. Aynıysa iki yıldır niye görüşüyorsun? İmralı’ya niye heyet üstüne heyet gönderiyorsun? Niye PKK’ya bu kadar çağrı yapıyorsun?
CUMHURBAŞKANI’NA SERT SÖZLER: Biz, ‘vurun, yakın, öldürün’ emri vermişiz gibi kürsülerden bizi katil ilan edemezsin. Hele hele Cumhurbaşkanı olarak sen hiç edemezsin. Roboski’nin katliam emrini veren, Gezi’de katliam emrini veren, Mart 2006’da Diyarbakır’da katliam emrini veren, ‘çocuk da kadın da olsa gereğini yapın’ diyen, 140 çocuğu sadece gösterilerde öldürme emrini veren biri olarak sen bize Türkiye’de en son, ‘katil’ diyecek adamsın. Sen bunların hesabını ver önce.
Kaçak yollarla nice insanlar girip çıkıyor bu ülkeye. Savaşmak isteyenler de çok istiyorlarsa bu kaçak yolları kullansın. Ama yok, biz sınır kapısını açıp hadi gidin diyelimki "Türkiye asker gönderdi" diye başı belaya girsin, dimi canım. Yemezler.
gidip arkalarına baka baka dönenleride gördük laf olsun torba dolsun işte.aynen gitmek isteyen her türlü gider, sanki insanlar sadece sınır kapılarından girip çıkıyoda, hele o taraflarda tüm giriş çıkışlar prosedüre kanunlara uygundur eminim
yırtınacaklarına yakıp yıkcaklarına ben olsam araca bindirip topluca gitmek isteyenleri gönderirdim..Anca palavra atarlar , açılsa koridor da bunlardan kurtulduğumuz günleri görebilsek , mümkünse kendisi de önder buyursun ...
Giden olur mu ki acaba ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?