- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
- Konu Sahibi matmazeldepresif
-
apo değil sayın öcalan :) beyefendi imralida hazır bekliyoröcalanın aklıyla hareket eden kukla Demirtaş yine imralıya gidip akıl alıcak tabiki apodan habersiz işmi yapıcak pkk nın meclis sözcüsü pkk haklarını koruyan ve ülkeyi ufak bir fırsatta kötülüğe sürükleyecek olan partinin kuklası hdp nin göstermelik başkanı bakalım apo ne diyecek ne söyleyecek
apo değil sayın öcalan :) beyefendi imralida hazır bekliyor
eh yani bir de pekaka değil pekeke :)aaa evet dimi ama ona saygı ve diğer kelimeleri söylemeye değmez harflere yazık...
Pkk'nın lideri Öcalan ise silah bırakma çağrısını yapması gereken de Öcalan değil mi? Bana garip gelmedi zaten devlet Öcalan ile görüşüyor yeni bir şey değil ki?
Bir de Hdp'ye ve çözüm sürecine ölesiye karşı çıkan arkadaşlar bu konuda Hdp muhatap alınmadan Kürt sorunu nasıl çözülecek bir açıklayabilirler mi? Günlerdir vatan hainleri, teröristler lafları havada uçuşuyor, herkese yazıklar oluyor falan. Laf sokmak için sormuyorum gerçekten öğrenmek istiyorum süreci desteklemiyorsunuz belli ki karşı çıkıyorsunuz tamam ama ben hakaret ve eleştiriden başka bir şey görmedim, açıklayabilir misiniz çözüm ne olmalıdır?
İlk defa katılıyorum sana :)
Pkk'nın lideri Öcalan ise silah bırakma çağrısını yapması gereken de Öcalan değil mi? Bana garip gelmedi zaten devlet Öcalan ile görüşüyor yeni bir şey değil ki?
Bir de Hdp'ye ve çözüm sürecine ölesiye karşı çıkan arkadaşlar bu konuda Hdp muhatap alınmadan Kürt sorunu nasıl çözülecek bir açıklayabilirler mi? Günlerdir vatan hainleri, teröristler lafları havada uçuşuyor, herkese yazıklar oluyor falan. Laf sokmak için sormuyorum gerçekten öğrenmek istiyorum süreci desteklemiyorsunuz belli ki karşı çıkıyorsunuz tamam ama ben hakaret ve eleştiriden başka bir şey görmedim, açıklayabilir misiniz çözüm ne olmalıdır?
Sen akp.nin çözüm sürecini destekliyordun o halde ? Yani bu yorumdan bu sonucu çıkardım ben.
birileri öcalanı hdpden vekil falan sanıyor herhalde.
e ben de soruya soruyla karşılık vereyim o zaman. çözüm süreci için talep ettikleri ne hakkı kaldı???
terörist muhatap alınırsa işte böyle akıl tutulması yaşanır.....
birileri öcalanı hdpden vekil falan sanıyor herhalde.
e ben de soruya soruyla karşılık vereyim o zaman. çözüm süreci için talep ettikleri ne hakkı kaldı???
terörist muhatap alınırsa işte böyle akıl tutulması yaşanır.....
Ben bu haberi ikinci kez paylasmisim o yetmiyormus gibi utanmadan kaynak belirtmeyi de unutmuşum :))
Duka yazmış ya hayat süprizlerle dolu diye bende dukayla o kadar ortak konumuz oldu ki o kadar aynı şeyleri kelimesi kelimesi ne yazdık ki. maalesef bu seçim sonrası yorumlar da ayrılık yaşadık.
yine aynen senle de nickimikicim senlede ortak çok yorumlarımız oldu her ikinizle farklı görüşlerimiz oldu ha akp konusunda her zaman her fikirde buluşurum sizlerle ama bu konuda olmadı işte
herkes gibi bende özgür düşünce mi paylaştım.bundan dolayıda burdaki bazı kişilerden olumsuz tavırlar aldım olSun canları sagolsun ben sonuna kadar Atatürkçüyüm ve atamın izinde yürürüm Atamın dediği gibi ülkenin varlığını ve bütünlüğünü bölmeye çalışanlarlar ilgili çok güzeL sözleri vardır onu benimsedim o doğrultuda giderim.
ve burda yani kk çok iyi arkadaşlarım oldu sirf ben böyle düşünüyorum tavır yapılıyor dukacım sen hainler yada başka şeyler yüklendi diyorsun ya bende olana şaşırdığım için yorumlarımı yapıyorum.
ha çözüm süresi yada başka şeyler zaten benim yada başka birinin şöyle olsun böyle olsunlarıyla olmuyor.BEN SADECE HDP söz sahibi olmasın bunu istiyorum.
Valla biz kabul etsek de etmesek de Kürtler kendilerine lider olarak apoyu görüyor. Dolayısıyla bu da sürecin apo ile birlikte yönetilmesi demek.
her göördüğümde kızın dikkatimi çekiyor..Sen akp.nin çözüm sürecini destekliyordun o halde ? Yani bu yorumdan bu sonucu çıkardım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?