Demirtaş 'PKK'ya Çağrı Yapın' Diyen Davutoğlu'na Cevap Verdi: Öcalan Hazır

Dukacım ben konya'lıyım konya biliyorsun akp nin kalesi o kadar çok akpli varki onca akpliye rağmen ben fikrimi söylemekten çekinmem ayrıca bende kürt olabilirim dimi ve kürtlerin nasıl ezildiğini biliyorum doğuda bizzat gördüm bunları ve konya dada gördüm.

kaç kez yazdım hdp gerçek anlamda kürt haklarını savunan koruyan bir parti olsaydı ve mecliste 80 milletvekili çıkartıkları için devletten para alıcaklar bu paraları muhtaç kürtlere harcasalar yatırım yapıp işçi alsalar baştan sona kürtler için ugraşsalar benimde oyumu belki alırlar ama hdp pkklı bir parti bak imralıya gidip apodan akıl alıcak böyle olunca da ben bunu kabullenemiyorum.

bana göre kürtleri düşünmekten çok onların üstünden siyaset yapıyorlar ne yazık ki böyle bana göre böyleydi böyle olucak keşke başka bir parti olsaydı kürtler için koşturup kendilerini kürtlere adıyan ama yok

partiler de kararsız zaten böyle giderse erken seçim olur gibi geliyor.akp alttan alttan koştuyor milletvekilimi satın alıcak ne yapıcak bilmiyorum

CHP MHP ve maalesef akp olucak gibi geliyor bana buda ne kadar çözüm olur bilemem

sonumuz hayır olsun.tekrar yazıyorum ülkem zarar görmesin kimsenin canı yanmasın tek dileğim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…