• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demodeks ve lazer

Sd357

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2018
14
4
86
41
Merabalar ağustos ayında yüzümde rozasea ve demodeks paraziti olduğunu öğrendim metrin ve roza kremi verildi Kasım ayı gibi lazer yapalım denildi Kasım ayında ortalama 2 hafta sonra kontrole gittiğimde 62 adet olan demo 110 tane olduğu söylendi. Ve lazer yapacak uzman doktor antibiyotik ve sivEx isminde bir krem verdi yine 2 hafta sonra lazer için gittim ve demodeksler hala 110 adet saydılar aynı gün lazer de yapıldı. Lazer yaptırıp fayda görenler den motive edici hikayelerini dinlemek istiyorum ve bu süreci nasıl ne şekilde yürüttüler. Demodeksler hangi tedaviden sonra azaldı.

Aynı tanıyı ben de aldım. Sayı olarak bahsedilmedi. Doktor yolun başında olduğumu söyledi ancak acayip bir kızarıklık var tek yanağımda. Lazer vs konuşulmadı. Başta bana da metrin roza ve el yapımı bi ilaç tedavisi başlandı. Metrin kullandıkça cildim daha da hassaslaştı. Başka doktora gittim o da benzer bi tedaviye başladı. Ben de kendi kararımla internetten araştırıp tto ürünlerine başladım. İnanılır gibi değil ama aylar sonra cildimin kendi rengini görmeye başladım. Lazer tedavisi hakkında bilgim yok. Ama tto ürünlerini kesinlikle öneririm

Back