demothy Burun estetiği Ameliyatı

Canım yeni burnun hayırlı olsun güle güle kullan :) ben çok korkuyorum olmaya :( sen amlyta girerken nasıl hissettin canım kendini biraz anlatırmısın

slm arkadaslar Dr. Ufuk Bilkaya burun ameliyati olan arkadaslar lüfen yardimiza ihtiyacim var iyi yada kötü deneyim yapanlar varsa lütfen cevaplayin

merahaba canım ufuk beye 13 gün sonra burun ameliyatım çok araştırdım hakkında duyduklarım olumlu inşallah iyi olur benimde ameliyatım yaklaştıçça içimi korku sardı

Canım yeni burnun hayırlı olsun güle güle kullan :) ben çok korkuyorum olmaya :( sen amlyta girerken nasıl hissettin canım kendini biraz anlatırmısın

En zoru doktor seçimi olmuştu en sıkıntılı kısmı..
Onu atlattıktan sonrası tatlı bir telaş..Ben aynayı elimden bırakmamıştım ameliyattan 1 gün öncesi; estetikle nasıl görünür acaba diye sürekli hayal kuruyodum..Bir de ''ya pişman olursam ya kötü bi sürprizle karşılaşırsam''endişisi oluyor ister istemez..ı
Ameliyat sabahı doktorumun dediği saatte oradaydım o kadar güzel ve heyecanlı bir gündü ki İstanbul karla kaplıydı .Kapıdan çıkarken ailemle kar topu savaşı yapmıştık..Sırf bana moral olsun diye ..
Hastane kaydım yapıldı ,hemşire bir kaç soru sordu klasik kullandığın ilaç var mı;sigara içiyomsun gibi..sonra ameliyat önlüğü giydirdiler ,damar yolu tansiyon falan alındı..Sağolsun anestezist de çok tatlı bir bayandı..Bu arada doktorum sürekli telefon açıp işlemler hakkında bilgi aldı..Saat kaçtı hatırlamıyorum doktorum geldi biraz muhabbet ettik ..
Sonra damar yolundan sakinleştirici yapıp sedyeye bindirdiler sarhoş gibi herkesi görüyosun ama tepki veremiyosun..
Bi tek annemin yaşaran gözlerini telaşını,babamın bakışlarını hatırlıyorum ..
Ameliyathanede doktorum karşıladı ''Herşey mükemmel olucak ..'' dedi..
Ayılırken doktorum elimi tutmuş annemlere bişeyler anlatıodu hatırlamıyorum şuan..Keyfi yerindeydi herkesin ..derin bi oh çektim demekki herşey yolundaydı..
Bana üzerinde çalıştığı burundan tahmin ettiğinden daha iyi olduğunu söyledi..
1 gece hastanede kaldım,ağrın olursa hemşireye söyle dedi ama minoset bile içmedim hiç ağrım olmadı..Saat başı buz torbası getirdiler..Git gide şişiyor insan ..Nokta kadar morarmadım,gözlerine kan oturuyor kimi hastanın bende böyle şeyler olmadı..İnsanın bünyesiyle de alakalıymış..
Ertesi sabah doktorum geldi sabah 6 gibi muhabbet ettik çay içip tv seyrettik..Sonra taburcu oldum ..2. gün maksimum seviyede şişlik olucak merak etme dedi..Gerçekten de öyle oldu sonra da aynı hızla indi..Bitti gitti yani ..
Sağolsun saat başı arayıp annemle görüştüler durumumla ilgili..
Çok şükür memnunum,sizlerle tecrübelerimi paylaştıkça daha da memnun oluyorum..
Çünkü benim bu kadar araştırıp herşeyi sorabiliceğim kimse yoktu..

Herkesin şansı açık olsun....a.s.

çok sağol canım paylaştığın için henüz doktorumu bulamadım :( özel hastanedemi oldun skk lı olmanın avantajı varmı ve fiyatını söyleyebilirmisin

kusura bakma biraz fazla soru soruyorum canım.

çok sağol canım paylaştığın için henüz doktorumu bulamadım :( özel hastanedemi oldun skk lı olmanın avantajı varmı ve fiyatını söyleyebilirmisin

kusura bakma biraz fazla soru soruyorum canım.

özel hastanede oldum central hosp. estetiğe girdiği için tek kuruş almadım sigortadan ..sadece geniz etini ödeyecekti onu da sinirlendim talep bile etmedim..fiyatı özelden yazıyorum..

Rica ederim canım;şansın açık olsun iyi haberlerle dön aramıza :Saruboceq:

demothy cim burundaki dikişlerin kaç gün sora alındı , göründüğü kadarıyla hiç dikiş izi kalmamış görünüyor maşallah sana.. :nazar:

Çarşamba gününe randevu aldım kontrole gideceğim bakalım ne söyleyecekler :S Adanada Güney Estetik merkezi
duyan varsa payşabilirmi ben araştırdım biraz iyi olduğunu söylediler ama yinede korkuyor insan

Çarşamba gününe randevu aldım kontrole gideceğim bakalım ne söyleyecekler :S Adanada Güney Estetik merkezi
duyan varsa payşabilirmi ben araştırdım biraz iyi olduğunu söylediler ama yinede korkuyor insan

hayırlı olsun cnm bnm inş hayalindek burna kavuşursun.. sevgiler..

Teşekkür ederim canım güzel dileğin için inşallah hayırlısı ile bir kurtulsaydım şu sorundan :(

demothy cim burundaki dikişlerin kaç gün sora alındı , göründüğü kadarıyla hiç dikiş izi kalmamış görünüyor maşallah sana.. :nazar:

canım yanlış demiyim ama ya 1 hafta sonra ya da 5 gün sanırım ..hafıza da kalmadı bende o civarda ama a.s

çok beğendim.....:nazar:burun ucuna kıkırdak doku mu bıraktılar canım?....önceki burnuna baktım ve bayağı toparlanmış olduğunu gördüm...gerçekten çok yakışmış...

çok beğendim.....:nazar:burun ucuna kıkırdak doku mu bıraktılar canım?....önceki burnuna baktım ve bayağı toparlanmış olduğunu gördüm...gerçekten çok yakışmış...

ucu düşüktü sanırım dediğin gibi yapıldı ,teknik yönünü bilemediğim için yerimseniben çok teşekkür ederim canım Şeniz

canm güneş gözlüğü topiğine resmini eklemişsin yaa,içimden dedim burnu ne tatlı,benmde küçücüktür :)))
şimdi de bu topiğini gördüm ve şok geçirdim...estetik oldugunu anlamadm cidden...
çok hoş gözüküyo cnm...
ben ameliyattan korkuyorum aslnda...olsam silikn taktırırdm göğüslerime ama ya kötü olursa diye şüpheler var işte :((((

Demothy,
Senin burnunu doğal ve güzel bulduğum için Emre Bey'i düşünüyorum ben de.Ama Istanbul'da yaşamıyorum malesef, Emre Bey mail yoluyla da tasarım yapmıyor.Keşke İstanbul'da olsaydım.
Bu arada paylaşımların için teşekkürler.

Back
X