Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaslar Dr. Ufuk Bilkaya burun ameliyati olan arkadaslar lüfen yardimiza ihtiyacim var iyi yada kötü deneyim yapanlar varsa lütfen cevaplayin
Canım yeni burnun hayırlı olsun güle güle kullan :) ben çok korkuyorum olmayasen amlyta girerken nasıl hissettin canım kendini biraz anlatırmısın
canım çok güzel olmuş maşşalah nazar değmesin güzelim
çok sağol canım paylaştığın için henüz doktorumu bulamadımözel hastanedemi oldun skk lı olmanın avantajı varmı ve fiyatını söyleyebilirmisin
kusura bakma biraz fazla soru soruyorum canım.
Teşekkür ederim canım insanlara yardmcı olduğun için
Rica ederim canım;şansın açık olsun iyi haberlerle dön aramıza :Saruboceq:
Çarşamba gününe randevu aldım kontrole gideceğim bakalım ne söyleyecekler :S Adanada Güney Estetik merkezi
duyan varsa payşabilirmi ben araştırdım biraz iyi olduğunu söylediler ama yinede korkuyor insan
demothy cim burundaki dikişlerin kaç gün sora alındı , göründüğü kadarıyla hiç dikiş izi kalmamış görünüyor maşallah sana..![]()
çok beğendim.....burun ucuna kıkırdak doku mu bıraktılar canım?....önceki burnuna baktım ve bayağı toparlanmış olduğunu gördüm...gerçekten çok yakışmış...