Üniversiteyi bitirdikten sonra bir yemek firmasında deneme sürecine başladım diyetisyen olarak. Ama meslek tanımımdan farklı işler de yaptırılmaya çalısılıyor sacma sekilde.bugün 5 günlük deneme sürecimin 3. günüydü. Bulasık ve depo taşıma yapan personelleri var ama onun dışında paketleme konusunda personelleri eksik.Muhasebeci abla mutfakta da çalısiyor,dısarı firmalarla görusmeye gidiyor filan.yani çok sacma.bugün de muhasebeci kendi dısarıdayken bana marketten deterjan aldırdıgında ve gün içinde 2 şoförlerini 5 aydır sigortam yok deyip bana dert yandığımda buranın hic bana göre olmadıgını anladım. Mesleğimi hastanede yapmak benim icin daha iyi olacak.
Aklıma takılan şu ki deneme sürecim 5 gündü. 3. günümde arayıp devam etmeyecegimi söylemek saçma olur mu çünkü onlar 3 gün denemede bile bana güvenip muhasebecisini 5 günlük tatile çıkardı.bu da ayrı saçma zaten
Aklıma takılan şu ki deneme sürecim 5 gündü. 3. günümde arayıp devam etmeyecegimi söylemek saçma olur mu çünkü onlar 3 gün denemede bile bana güvenip muhasebecisini 5 günlük tatile çıkardı.bu da ayrı saçma zaten