Canim ben 2 negatiften sonra nor.al yolla gebe kaldim. Gecen sene temmuzda transfer oldum negatif sonucunu Agustosta aldim. Seni cok iyi anliyorum. Benim sikintim Amh degerim dusuk yani yumurta rezervim düşük. Tuplerim kapali degil.Merhaba arkadaşlar...
Hemen konuya geçmek istiyorum...
5 yıldır bebek özlemi çekiyorum..
2 negatif tüp bebek deneyimim var..
En sonki negatif ile sonuçlanan tedavim 8 temmuz.. daha 1 ay bile geçmedi..
Ben bu durumu ilk hafta çok ağır yaşadım cok üzüldüm bu kez çok umutluydum ama olmadı.. embriyolar kaliteli ve çok iyi neden tutmadığını bilmiyoruz...
Ailem ve eşim sürekli baskı halinde bidaha başlayın tedaviye diye..
Daha 1 ay bile olmadi dondurulmuş embriyo da yok sıfırdan başlayacağım bu şuan benim için çok ağır zamana ihtiyacım var..
Bu süreci yaşayanlar bilir zor hele transfer sonrası bekleyiş daha zor.. o kadar ilaçlar iğneler... offff ne bileyim...
Bugün annem ve babamla telefonda konuştum.. ısrar ettiler yine git bidaha tedavi ol naptınız randevu aldınız mı..
Her telefonda randevuyu soruyorlar ben hazır hissetmiyorum şuan kendimi dedim...
Bunun olacağı yok çok yıprandım dedim..
Başladılar bana bağırmaya yok insanlar 5 kez bile yapıyor 'da neden pes ediyormusum..
Bisürü şey saydılar.. bende oturdum ağladım zaten kendimi sıkıyorum ağlamamak için...
Zor bir zamandayim ailem ve eşim hadi hadi diyerek beni iyice zora sokuyorlar..
Bende ağladım bugün çok ağladım..
Vermiyorsa zorla mı alacaksınız ben deneme tahtası mıyım yeter artik..bırakın beni rahat olmuyor işte napalim elimizden hiç bir şey gelmiyor...
Sonra telefonu suratıma kapattılar...
Allahım sen bana sabır ver ben hiç iyi değilim...
Napicam ben kimse beni anlamıyor...
Önce yardım alın bebek olsa bile bu ruh halıyle zor lütfen kendinze haksızlık edilmesine müsade etmeyın.Umarım beklemedıgınız anda hamıle oldugunuzu öğrenırsınız saglıklı hayırlı bir evlat olur sizeMerhaba arkadaşlar...
Ben bu durumu ilk hafta çok ağır yaşadım cok üzüldüm bu kez çok umutluydum ama olmadı.. embriyolar kaliteli ve çok iyi neden tutmadığını bilmiyoruz...
Daha 1 ay bile olmadi dondurulmuş embriyo da yok sıfırdan başlayacağım bu şuan benim için çok ağır zamana ihtiyacım var..
Bu süreci yaşayanlar bilir zor hele transfer sonrası bekleyiş daha zor.. o kadar ilaçlar iğneler... offff ne bileyim...
Bugün annem ve babamla telefonda konuştum.. ısrar ettiler yine git bidaha tedavi ol naptınız randevu aldınız mı..
Her telefonda randevuyu soruyorlar ben hazır hissetmiyorum şuan kendimi dedim...
Başladılar bana bağırmaya yok insanlar 5 kez bile yapıyor 'da neden pes ediyormusum..
Bisürü şey saydılar.. bende oturdum ağladım zaten kendimi sıkıyorum ağlamamak için...
Vermiyorsa zorla mı alacaksınız ben deneme tahtası mıyım yeter artik..bırakın beni rahat olmuyor işte napalim elimizden hiç bir şey gelmiyor...
Beni bilen bilir çok zor bebek sahibi oldum ,kardeşim 1 olumsuz aşılama 2 olumsuz tüp bebek sürecinden sonra bebeğine kavuştu.
Kısaca sizi en derinden anlayan biri olarak şunu yazıyorum;
İlk olarak zihninizi temizliceksiniz aklınızdan ,tüp bebek yapıyorum tutması gerek düşüncesini çıkarıp , sanki ufak bi problem için tedavi oluyor gibi süreci götürmeye çalışcaksınız.
Beyninizi buna odaklıcaksınız tutmasına değil.
İkincisi , eğer ilk 2 denemeyi aynı yerde yaptırdıysanız,ve olumsuz olduysa,şahsi fikrim daha iyi bir merkez bulabilirsiniz.(özelden yazarsanız tavsiye verebilirim burda reklam olmasın)
Son olarak , yaşadıklarımdan çıkardığım tek özet , siz istediğinz zaman değil , bebek istediği zaman geliyor.yani Allah nezaman gönderirse ozaman.nasip dedikleri şey bebek olayında en geçerli kelime.en yakın arkadaşım tüp bebek yaptı tutmadı 2.denemeye hazırlanırken kendi kendine hamile kaldı.lütfen bu yaşadığınız süreçleri sadece siz yaşamıyorsunuz yani yalnızım düşüncesine kapılmayın.
Ben kendi kendime hep şunu söyledim , evet olabilir birinciyi kaybettim ikincide olumsuz olabilir , ikincide ölümden döndüm ama başıma gelmesi gerekiyormuş geldi.bunları yaşayan bisürü insan var yalnız değilim.Allah verirse illaki olacak diyin hep kendinize.etrafınızdakileri birgün toplayın eve ve düşüncelerinizi burda paylaştığınız gibi onlarlada paylaşın.
Unutmayın Rabbim ol derse olur.
Kesinlikle siz hazır oldugunuzda olmalı.Kaç gündür aynen böyle söylüyorum kendime..
Rabbimin bir bildiği mutlak vardır..
Vermediyse demekki böyle hayırlıdır..
Daha zor sınavlardan koruyor belki beni belkide hayırsız evlattan..
O biliyor zamanını saatini verirse alırız vermezse kabul eder sabrederiz.. içimden bunlar geçiyor sürekli..
Ailem ve eşim ısrar ediyor zorla mı alacaksınız dedim bağırarak artık tahammül edemiyorum kimseye.. yeterince ağır zaten..
Bide zor bir tedavi onlar için sorun yok ama hormonlardan kafamda saç kalmadı.. üzüntü den de gözümde yas kalmadı...
Kimseye anlatamıyorum..
Anlatsam da anlamıyorlar..
Bende insanım makina mıyım duygularım var benimde olmadı bidaha dene olmadı bidaha...
Zamana kabullenmeye ihtiyacım var...
Merhaba arkadaşlar...
Bencede tekrar deneamaaaaa güzel bir tatilden sonraaaa....
Mutlaka tatile gitISSIZZ
Çocuk fikrinden uzak eşinle romantik güzel eglenceli bir tatil yap sanki sevgiliymişşiniz gibi ❤
Sonra o gücü kendinde bulursan eger ara ve randevunu al. Ama şu stresi atmadan tup bebege tekrar başlama
Ahhhh pink ne tatili..
Tüp bebek tedavisinden önce gittim tatile birdaha gidemem çok zor...
Işe başladım yıllık iznimi almıştım canım...
Izin kalmadı...
Sanirim bayram tatilini unutmuş olmalisin ?
Yurt dışında yaşıyorum canım ben burda bayram tatili yok malesef
Tup bebek fiyatı nedir canımCanim ben 2 negatiften sonra nor.al yolla gebe kaldim. Gecen sene temmuzda transfer oldum negatif sonucunu Agustosta aldim. Seni cok iyi anliyorum. Benim sikintim Amh degerim dusuk yani yumurta rezervim düşük. Tuplerim kapali degil.
Kasim ayinda dogal yolla hamile kaldim. Nasip olursa agustosta kucagima alacagim. Yani negatiftwn 3.5 ile 4 ay sonra gebe kaldim. Tup bebek tedavisinin etkisi olabilir dedi doktorlar.
Esine mesajimi okutabilirsin. Zaten hemen yeni tedaviye baslamayo onermiyorlar vucut en azindan 3 ay bir kendini toplasin o kadar hormon alip ignelerle delik desik oluyoruz. Bunu yasamayan bilmiyor. Zaten stres ayri bir dert. Baska sorununuz yoksa eger en az 3 ay ile 6 ay arasi bekleyin 3. Tup bebek tedavisini. Kafaya takmamak da cok onemli. Insallah bebegine bir an once kavusursun. Ben 3 yil ugrastim.
Fiyatlari merkezden merkeze degisiyor. Ben gecen temmuzda yaptirmistim. Hastaneye 8 bin odedim. 3 ile 4 bin arasi da ilaclar tuttu.Tup bebek fiyatı nedir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?