Deneme tahtası mıyım ben ?

Valla canım bende yaklaşık 3 ay önce yaptırdım sonuç negatif iki ay geçmeden bana da tekrar yaptırmıyor musun dediler .Neymiş biri varmış 2. De tutmuş.Tüp bebek nasıl yapılır haberleri Yok biz neler yaşıyoruz haberleri Yok.Bende dedim Benim arkadaşım 5. Yi yaptırdı yine tutmadı o işler öle olmuyor dedim.Geçenlerde başka doktora gittim tabi hemen başlamıcam ama bana dediği ilk şey kafanı rahatlat ondan Sonra başlayalım.Kendini üzme kimsenin dediğine kulak asma

Bu kadar stresle zaten embriyonun tutunması zor. Nesne bu kadar stres yapıyorsunuz ki?
5 yıl ne ki, bu sitede 18 yıl tedavi olup 19. Yıl normal yolla hamile kalan kadın gördüm, hani demek istediğim neden bu kadar karamsarsınız?
İnşallah hayırlı bir evlat sahibi olursunuz en kısa zamanda.

Stres bütün vücudunuzu kötü etkiliyor. Karşınıza alın konuşun iyi değilim siz böyle yaptıkça daha kötü oluyorum diye. Tutmayın kendinizi ağlayın. Ne kadar zarar verdiklerini görsünler. Randevunuzu kendiniz takip edebilecek durumdasınız onların herşeyden haberdar olmasına sormasına hiç gerek yok. Konuşmak dertleşmek isterseniz zaten anlatırsınız. İçinize atmayın, duygularınızı gizlemeye çalışmayın. Onlar üstünüze bu kadar açık gelebiliyorken hiç yapmayın.

5 yıldır bebek özlemi çekiyorum..
2 negatif tüp bebek deneyimim var..

Napicam ben kimse beni anlamıyor...
ISSIZZ
8 yıllık evliyim sebepsiz
4 tüp denemem
4 aşılama denemem var
en son yaptırdığım aşılamadan olumsuzu dün aldım
o yüzden seni ne kadar iyi anladığımı biliyorsun değil mi?
ama maalesef haala susmuyorlar insanlara ne kolay değil mi?
senin üzülmen aldığın hormonlardan bozulan psikolojin filan kimsenin umruunda değil
tek dertleri olsun ama nasıl olursa olsun algılamıyorlar ciddiyim hani insanın kendi elinde olmadığını anlamıyorlar
sadece tek dertleri var "olsun"
kendine zaman ver, annenlere deseydin en az üç ay hormonların düzelmesini beklememiz lazım hemen başlayamıyoruz diye ki doğrusu da bu zaten üzülme diyemem çünkü yaşayan bilir
rabbim inşallah bize ve bizim gibi çabalayan herkese hayırlı ise sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin inşallah...

İnsanın bı destek aldığı eşi ve ailesi var zaten byle sıkıntilar herkese anlatılmıyor
Onlarda anlamazsa kim anlasın seni
Ama aileler bu durumda senin psikolojini değil de daha çok bebeğe odaklanıyorlar malesef
Bir süre konusma istersen ailenle kafanı toparla, değişik aktiviteler edin, tedaviyi ve bebeği aklından çıkar
Normal yolla bile olur yeter ki stresten uzak dur

En zoru da stresten uzak durmak canım..
Anlamıyor insanlar beni zor bir dönem..
Allah yardımcımız olsun canım..

Gecmıs olsun.
Insallah bundan sonrakı tedavıde Rabbım nasıp eder.
Suanda yasadıgın herseyı deneyımlerını cuvalına bırıktırıyorsun, ve ıstesende ılerıde cocugun oldugunda ınsallah bır sekılde cok ıstesende bugun yasadıgın uzuntuyu hıssedemeyeceksın bu bana cok garıp gelıyor.
Oglum 3. denemede oldu benım , burnumun dıregı sızlardı artık.

Bugun 9 yasında , onu cok sevıyorum . Umudunu kaybetme, farklı yollar aramaya bak. Artık gunumuzde cok fazla mudahale ve uyaran oldugu ıcın sadece tıbbı destek almak yeterlı gelmıyor. Psıkolojık destek, senı gercekten rahatlatacagına ınandıgın dıger destek programlarına katılman senın ıcın ıyı olur dıye dusunuyorum.

Telefonu açma. Sanki acıyı onlar yaşıyor da bu kadar kolay sanıyorlar. Seni bu kadar üzen insanlardan bir müddet uzak kal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…