Denemeye değer mi ?

defne-28

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
26.142
30.505
798
36
merhaba,

Benim yüzümde geçmişten gelen akne izleri var. Doktora da gittim ilaçta kullandım. Gecti ama izler hala duruyor. Uzun zaman alır geçmesi Demişti doktor. Gecende eczacı özel bir Karışım Yaparım uzun vadede kullansan sonuç alırsın dedi. Ama fiyatı biraz Pahalı gibi. Min 3 ay kullanmam gerekiyormuş. Denemeye değer mi yoksa Boşa para harcamasam mı zaten Geçmez mi ? Ne dersiniz ?

akne izlerini görmedik, geçmişte ne kullandınız bilmiyoruz, eczacının bahsettiği karışım ne karışımı bilmiyoruz.acaba o karışımın içinde cildinizin reaksiyon göstereceği bir madde var mı bilmiyoruz (belki siz de bilmiyorsunuz) şimdi buna ne diyebiliriz ki? siz o karışımın adını içeriğini alın bir dermatoloğa gösterin anca o verir bunun cevabını.

Ne kadar doğru bilmiyorum kaşımin üstünde büyük bir sivilce çıkmıştı bende sürekli oynadım büyük kahverengi bir iz kaldi bende internette okuduğum kadarıyla madacosol adını yanlış yazmış olabilirim.
Onu kullandim 1 hafta boyunca leke kayboldu
Bende bir yan etki yapmadi sizi bilemem.

Ablamın yanaklarında çok sivilce çıkardı bi eczacı ilaç yaptı onu kullandı şu an tek bir iz bile yok ama sizde kullanın diyemem sadece bildiğim için söylüyorum araştırın yine de siz...

Ablamın yanaklarında çok sivilce çıkardı bi eczacı ilaç yaptı onu kullandı şu an tek bir iz bile yok ama sizde kullanın diyemem sadece bildiğim için söylüyorum araştırın yine de siz...
rışımı öğrenirsen bize de söyle olur mu :)

Eczacının da ilaç yapma yetkisi var diye biliyorum.
Cilt analizi yapıp ona göre yapıyor zaten karışımı. Biraz dermskoxmetik gibi

Güvendiğim bir eczacı.
Daha önce bende de yanıklar olmuştu. Onun için Güneş kremi kullanacaktım. Eczaneye gittim o Güneş kremi fayda etmez sana ayrı bir ilaç yapalım dedi gercekten faydasını gördüm. Tabi kişiden kişiye göre değişir aktar falan oksa güvenmem de eczaneye güveniyorum. Ama yine de kararsız kaldım.

Daha önce tecrübe etmişsin, güvendiğinde bi eczacıymış ona göre karar ver canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…