Öncesini bilmediğiniz için sağlıklı olurmu resim bilmiyorum... Ama gerçekten sonuçtan memnunum... Kremler iyi geldi birde sabahları sürdüğüm buz da çok iyi geldi... Patates gerçekten çok güzel bitr maske.. Göz altı morluklarını açıyor...cildiniz ne durumda şimdi..
bir resim ekleyebilir misiniz.
tam olarak yüzünüz görünmesin ama cildinizi merak ettim.
patates maskesi kolaymış .
ben de haftada 1 kez süt kaymağı ve bal ile maske yapıyorum..canlandırıyor cildimi.
arada türk kahvesi ve bal ile yapıyorum
bazen yoğurt kaymağı ile.ama o asitli . az tutuyorum cildimde ve 10 dakikadan fazla bırakmıyorum..kızarıyor cilt
benim cildim karma.Bu bal ve kaymaklı olan canlandırma içinmi sadece birde cildiniz hangi tip karmaya iyi gelir mi acaba
bepanten krem . hangisi. tüpte olan mı..çok çeşitli çünkü. e a vitamini ampul olarak mı alıyorsun eczanedenİpek kozasını bir araştırayım yeni duydum...bütüm kremleri denemiş biri olarak bepanten ve e-a vitamin karışımından çok memnunum arkadaşlar... Bu arada buz ve soda sürmeyi de tavsiye ediyorum
Tarif vereyim dur öncelikle benim cildim karma (t bölgesi ) gece kreminin tarifi şöyle: 1 kutu bepanthen krem, yarım tüp bepanthen merhem(cildin kuruysa merhem de 1 tüp), 3 ampül e vitamini, 10 kapsül a vitamini(avicap kullandım); hepsini karıştırıp bir krem kabında muhafaza ediyorum.. Gündüz kreminde de merhemi hiç koymadım( cildin kuruysa yarım tüp merhem) a vitaminini de 5 kapsül koydum... Bir nohut kadar sürüyorum.. Özellikle gece kreminin faydasını da gördüm canmİnternette de çok araştırdım kullananlar üzerinde olumlu sonuçlar var... Ama baştan da söylediğim gibi cildimde büyük bir sorum yok yaşa bağlı deformasyonlar sadece...
Krem olarak bepanthen ile karıştırmakta mı uygun değilmiş... Bir de gün aşırımı kullanıyorsun canm vitaminleri??a ve e vitaminini yıllardır kullanırım. hep elimin altındadır. cildimi temizleyip roller yaparım, hemen birer kapsülü iğneye delip cildime mutlaka masaj yaparak kullanırım. çok faydasını gördüm. yalnız vitaminleri ampül olarak kullanıyorsanız süreceğiniz anda kırıp bitirin, kreme karıştırmayın. eczacımın bana söylediği buydu, bekletme hemen kullan diye tavsiye etti. ben ampülü bitirene kadar o anda kırıp kullanıyorum. minik draje hapları da kullanacağım anda delip sürüyorum.
Krem olarak bepanthen ile karıştırmakta mı uygun değilmiş... Bir de gün aşırımı kullanıyorsun canm vitaminleri??
Son bir haftadır dediğiniz gibi kullandım daha çabuk etki gördüm gerçekten:) bu arada son bir aydır da solgar hyaluronic acid haplarını her sabah alıyorum... Cilde nem takviyesi yapıyormuş... Göz altlarımda dolgudan oluşan kötü bir ödem vardı ona etki ettiğini farkettim... Bir de cildime de iyi geldiben a ve e vitaminin minik drajeleri var ya ondan kullanıyorumm a avicap mg. zaten hepsi aynı, e ise en düşük olan mg.mı iğneyle deliyorum akşamdan akşama sürüyorum.
eczacının bana söylediği ampülü kırar kırmaz bitir bekletme ve başka birşeyin içine de karıştırıp bekletme bütün özelliği gider dedi. yani o an bitirin ampülü.
ampülü tek başına kullanın, sonra üzerine bepanten karışımlarınızı uygulayın, ya da drajeleri elinize sıkın, bepantenle birlikte sürün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?