En başarılı bulduğunuz''Kış Sebze Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    727
  • Anket Kapalı .
Nasılsın canım. Bebeğin nasıl oldu
İyi olmaya çalışıyorum komşum bebeğim aynı devam huysuzluğa, ailemin yanına gideceğim inşallah bakalım bı hava değişimi iyi olur belki. Eşimle de uzak kalmış oluruz iyi olur belki toparlayamadim çünkü ben olmuyor atamıyorum kafamdan bazı şeyleri. Sen nasılsın çocuklar nasıl

İnşaallah daha iyi olursun zamanla canım biraz mesafe ikinize de iyi gelir. Hamilelik, doğum, bebek yordu sizi. Bende yaşadım seni iyi anlıyorum. Kafaya takıyoruz, kendimize zarar veriyoruz. Herşey gelip geçiyor. Biz kafamıza taktığımızla kalıyoruz.

Çok iyi düşünmüşsünüz

Bende iyiyim. Çocuklar da iyiler çok şükür

Her şey gelip geçiyor kafamıza taktığımızla kalıyoruz ne kadar doğru söyledin komşu bunu bilsem de elimde değil eşimin hatrı için sineye çektiğim şeyler aklıma geliyor pişmanlık duyuyorum çünkü buna değmezmiş meğer. Amaann yalan dünya işte Allah hayırlısını versin ne deyim.
Salgın var bu ara çocuklar iyiyse çok sevindim

İnsan anlatırken bile o an yaşıyormuş gibi hissediyor, biliyorum. Hepimiz hatır için bişeylere katlanmak zorunda kalıyoruz komşum. En iyisi takmamak. Sen bebeğin iyi olun, gerisini hiç düşünme bile
Su akar, yolunu bulur

Salgın var lakin bizim okulda öğretmenler bile maske takmıyor çocuklar takıyor sadece

Sakın kafana bile takma ileride iyice dert sahibi olursun.

Aynen abla dedim herkes biz gibi oğlum yat kalk, ye iç, okula git gel yaz olsa pikniğe parka falan gidiyorduk. Hava soğuk olunca gidilmiyor
Demek ki farklı bişiler yapmak istiyor oda olmayınca iyicene canı sıkılıyor bixim ufaklıkta öyle kreşten çıkınca anasına hadi gezelim şuraya gideli diyormuş.

Haklısın su aksın yolunu bulsun bakalım kızımla iyi olalım da
Herkes saldı Urfa da bence artık hatta öğrenciler de takmayacak artık diyorlardı sanki

Sakın kafana bile takma ileride iyice dert sahibi olursun.
Elimde değil ki. Bana evlerine gittiğimizde (4 aylık hamileydim) tartışma esnasinda " aynı soyadı taşımayalim o zaman" diyebilecek kadar ileri gitmiş bı kv var. Ve bunu sineye çekip eşi için o evde kalmaya devam edebilen bir enayi ben var. Şimdi o an neden iki özür dile bı daha kötü söz soylemiycem dedi diye sineye çektim neden çıkıp gitmedim o evden diye öyle pişmanım ki(tam kapanma vardı gerçi cikamiyorduk ama ceza ödemeyi göze alıp ciksaymisim diyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…