En başarılı bulduğunuz''Kış Sebze Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    727
  • Anket Kapalı .
Bazen aynı hataları bizlee yada ben yapabiliyoruz buna inan,o an kitlenip kalmak denir ya onu yaşıyorsun .
Sonradan aklına senin haklı olduğun durumda söyleyeceğin sözler geliyor,il işten geçmiş oluyor maalesef.
En güzeli ya görüşmeyeceksin yada ciddi mesafe bırakacaksın aranda,yoksa içinde varsa gene çirkin sözleri söylemeye devam eder.

Uzaklaşmak iyi gelir

Evet içinde var duramıyor kaos olmadan yaşayamaz. Buraya ziyarete geldiler 40 i çıkmaya yakın (doğumda da gelmişlerdi) benim yanımda benim çocuğumu annem annecimm diye seven bı insan, niye öyle diyorsun deyince kısa yoldan öyle söylüyorum diyor babaanne min kısası diye güya şu açıklamayı küçük çocuk yapmaz ya. Mesafe koyamiyorum hele şimdi ortak bir torun dünyaya geldi hiç koyamiycam sanırım. Çok saçma sapan şeyler yaşandı bizim aramızda ve ben eşimin hatrı için durdum çoğu zaman. Lohusalıkta da eşim hiç beklediğim gibi çıkmadı onun için neden katlanmışım bir şeylere diye pişmanlık yaşıyorum kısacası durumum bu. Nasıl çıkarım işin içinden bilmiyorum.

Yemek yapmaya fırsatı yok

Beceremiyordur belki
2 kere çekim aşamalarıyla çekim yaptım. Birinde tarifin tadını beğenmedim. Diğer tarifin de görüntü hoşuma gitmedi, sunuma vakit bulamadım yendi. Elimde bu var, salça o kadar koydum hala az görünüyor
C A N O çıta iyice yükseldi, o yüzden gözüm yemiyor artık vasat sunumla katılmayı

Yiyin gari sulu sulu, afiyet olsun

O da öyle söyledi bana sinir oluyorsun ya görmemek iyi gelir belki hem de özlersek değerimizi anlarız birbirimizin dedi. Bakalım hayırlısı olsun sultanım
Bizimde öyle oluyordu.Memleket dönüşü bayağı güzel oluyor.Size çok iyi gelecek.Hem ailen yardım eder.Biraz dinlenirsin

Olsun ekleseydinBiz kuş mu kondurduk

Nene olunca kısaca torunlara anne anneciğim deme hakkımız yok bir kere.
Onun zaten bir tane annesi var.
Bende çok seviyorum torunumu ama asla böyle birşey demem zaten yakışık almaz en önce.
Bebeğinin olması nesafe koyamamanın şartı olmasın sakın nerde nasıl gerekiyorsa vereceksin o tavrı.
Eşimin annesi diyipte zaten saygısızlık yapılmaz,sınırlar vardır o sınır geçilirsw tırnaklar çıkacak bana göre.
Eş filan tanımam ben hakkımı yedirmem.
Burada hep diyorum erkek aile olduğunun farkına varacak,aile ve eş arasındaki dengeyi kurmayı bilecek.
Terazinin kefesine benzetirim bunu denge olayı yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…