Bisküvi - Kurabiye Tarifi Denenmiş Lezzetli Anne Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Kurabiye Tarifleri'' hangileridir?

• Ankete Katılan
    389
  • Anket Kapalı .
Hediye

Hediye anlayışınız biraz değişikmiş Seda
Tayt, çorap, pijama, tava falan hiç aklıma gelmeyecek şeyler ne diyelim aklımızda bulunsun
Niye ya şimdi orijinal bir Oysho tayt tüm yaralarımı sarardı benim

Hediye

Hediye anlayışınız biraz değişikmiş Seda
Tayt, çorap, pijama, tava falan hiç aklıma gelmeyecek şeyler ne diyelim aklımızda bulunsun
Valla hiç uğraşamam ben annem harici. Mesajla kutlarım iki çiçek kalp koyarım mesaja. Herkes alsın tavasını da pijamasını da

Niye ya şimdi orijinal bir Oysho tayt tüm yaralarımı sarardı benim
Ev eşyasından hediyeyi farklı gören var ama bana göre olur. Mesela bana robot süpürge, mutfak şefi alınsa hoşuma gider
Annemle geçen gün beraber çay içerken evdeki çaydanlıklar büyük geliyor bize,böyle küçük boy çaydanlık iyi olur bize dedi. Ben de hediye olarak küçük boy çaydanlık aldım.

Ben de öyleyim. O an beni süpürge de mutlu edebilir ayakkabı da. Hiç önemi yok bence ev eşyası olmasının. Ki kaynanama sahan seti, anneme de ikili tava aldım çünkü neden almayayım ihtiyacı vardı ikisinin de ajskkdkd Anneminkiler eskimişti, kaynanamın da sahanı yoktu direkt. Büyük tavada yapıyordu yumurtayı falan.

Ne güzel yol göstermiş işte.

Benimkilerden biri de bana çanta linki attı.

İşte bende hani hediye alacağım kişilerin
Evlerinde zaten elektrikli ev aletleri
Mutfak eşyaları çanak türü olduğu için bu fikirlerden bi şeyler yapmadım.

Bende başka fikirlere yöneliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…