Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Deneyen var mı? Çok merak ediyorum...

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

balbazaar

wingardium leviosaa
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
4.953
6.450
358
Kızlaar elseve nin buhar maskesine denk geldim internette. İlk kullanımda %100 etkili olduğunu iddia ediyor. Yıpranmış saçlar için. Yoğun onarım gerçekleştirdiği iddia edilmiş. Yani %100 oran vermesi hali hazırda ciddi bilinçli- şikayetini nereye yapacağını bilen tüketiciler için bakıldığında çok dikkat çekici. Var mı deneyen ?

ben denedim. Açıkçası baya memnun kaldım. saçları yumuşacık oldu. Ama tek kullanımlık maalesef. Etkisi ne kadar gider bilmiyorum. watsınsta 20 tlye aldım. trendyolda da var. maskeyi uyguluyorsun saçına yediriyorsunuz tarakla. diplere gelemeyecek şekilde sonra touz yapıp boneyi takıyorsunuz. bonede yağlı bir sıvı var. Saç derinize bone üzeirnden masaj yapıyorsunuz ve bone ısınıyor. ara ara masaj yaparak 15-20 dk bekletiyorsunuz. ben bu sürede duştan çıkıp bekledim. Sonra da duruluyorsunuz. Etkisi çok güzel bence. Umarım bir ay gider :)

ben denedim. Açıkçası baya memnun kaldım. saçları yumuşacık oldu. Ama tek kullanımlık maalesef. Etkisi ne kadar gider bilmiyorum. watsınsta 20 tlye aldım. trendyolda da var. maskeyi uyguluyorsun saçına yediriyorsunuz tarakla. diplere gelemeyecek şekilde sonra touz yapıp boneyi takıyorsunuz. bonede yağlı bir sıvı var. Saç derinize bone üzeirnden masaj yapıyorsunuz ve bone ısınıyor. ara ara masaj yaparak 15-20 dk bekletiyorsunuz. ben bu sürede duştan çıkıp bekledim. Sonra da duruluyorsunuz. Etkisi çok güzel bence. Umarım bir ay gider :)
Saçı şampuanlayıp durulayıp sonrasında uygulama yapıyorsunuz değilmi? Uygulamadan sonra yine şampuanlama oluyor mu?

Evde kendi yapacağını maskelerle de saç yumuşaklığı sağlayabilirsiniz

ben evde Soğan küründen sirkeli su, bal maskesi, yumurta, mayones vs.. her türlü maskeyi denedim. onlar kalıcı çözüm olmuyor maalesef. Saçlarınız sağlıklıysa besliyor sadece. ama yıpranmışsa çözüm değil. Yıpranmışlığı sadece profesyonel ürünlerle giderebilirsiniz.

Dün gece denedim, bugün ellerim sürekli saçlarımda. Etkisi ne kadar sürecek bilmiyorum ama artık favorilerim arasında.

Back
X