Hayır hayır çocuğumla gittim yanındaydı gördü, ama verdiği ilaçları emzirenler kullanamıyormus''çocuğumun durumu'' derken? Gebe misiniz? Eğer öyleyse iltihap ciddi sonuçlar doğurabilir, ilaçları kullanmalısınız. Tahminen gebelikte kullanılabilen antibiyotik vermiştir. Niçin kullanmıyorsunuz?
Hayır değilim rahimde iltihap vardı ama çocuğumu gördüğü halde verdiği ilaçları emzirenler kullanamıyormusCumlelerinizi dogru yazarsaniz daha iyi anlicaz hamilemisiniz.
Genelde prospektüslerde ''emzirenler kullanamaz'' der, ya da ''doktorunuza danışın'' yazar. Doktora emzirdiğinizi söylediniz mi? Riskleri hesaplayarak vermiştir sanırım. Ben de bir antibiyotik kullandım prospektüste üstte verdiğim örnek yaZıyordu ama çocuk doktoru ve dahiliye uzmanı kullanabilirsin demişti. Kullandım. Bir sorun yaşamadık.Hayır hayır çocuğumla gittim yanındaydı gördü, ama verdiği ilaçları emzirenler kullanamıyormus
Doktorunla konustun mu tekrardan .Bazi doktor boyle gercekten bir sorsaydin hastam uygun mu degilmi mi diye.Acil sifalar dilerimHayır değilim rahimde iltihap vardı ama çocuğumu gördüğü halde verdiği ilaçları emzirenler kullanamıyormus
Maydanozu çay gibi demle iç. İyi geldiğini dıymuştum.Kızlar çok oldum ama kusura bakmayıngecen konumdan bellı malum rahim iltihabı olduğu için doktorun saçma sapan verdiği ilaçları kullanmıyorum çocuğumu gördüğü halde verdiği ilaçlar yüzünden. Bende doğal yolla gecmesını istiyorum soğan suyu etkili mi ? Siz neler yaptınız paylaşır mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?