Deneyim mi yurt dışı yüksek lisans mı.?

Aginu85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2016
42
9
1
40
Kızlar merhaba siz olsanız napardiniz ülkeye dönüp iş hayatına atılmak mi yurtdisinda yüksek lisans yapmak mı kariyer için iyi yurtdisinda yaşıyorum malesef iş bulmak zor yaşadığım yerde bundan dolayı yükseğe basladım ama kararsızım türkiyede iş bulabilirim ama yurtdisinda yüksek de bir kere olabilecek bir fırsat siz olsanız napardiniz

Kızlar merhaba siz olsanız napardiniz ülkeye dönüp iş hayatına atılmak mi yurtdisinda yüksek lisans yapmak mı kariyer için iyi yurtdisinda yaşıyorum malesef iş bulmak zor yaşadığım yerde bundan dolayı yükseğe basladım ama kararsızım türkiyede iş bulabilirim ama yurtdisinda yüksek de bir kere olabilecek bir fırsat siz olsanız napardiniz

Yurt dışında yüksek lisans tabi ki. Bunu düşünmek bile saçma.
Türkiyeye dönmek aklımdan geçireceğim en son şey olurdu.

Kızlar merhaba siz olsanız napardiniz ülkeye dönüp iş hayatına atılmak mi yurtdisinda yüksek lisans yapmak mı kariyer için iyi yurtdisinda yaşıyorum malesef iş bulmak zor yaşadığım yerde bundan dolayı yükseğe basladım ama kararsızım türkiyede iş bulabilirim ama yurtdisinda yüksek de bir kere olabilecek bir fırsat siz olsanız napardiniz[/QUOTE

Bu dediginiz hangi alanda egitim aldiginiza bagli olarak ciddi anlamda degisir. Ha birde gercekten turkiyeye donup donmeme isteginizede bagli. Evet is bulmak cok zor ama ben asla donmeyecegim derseniz illaki bir sekilde bir is bulursunuz, tamamen istediginiz seye bagli.

türkiye de kollarını açıp beklemiyor malesef üniversite öğrencilerini.
yüksek lisansınızı yapın, kariyerinize orada devam edin.

eğer profilindeki bilgiler doğruysa zaten doktora yapmışsın ve 31 yaşındasın. Senin yerinde olsam artık vakit kaybetmeden iş hayatına atılmaya çalışırdım. Zaten şu an yaşadığın yerde yüksek de yapsam iş bulmam zor diyorsun yükseğin bitene kadar yaşın olur 33 bilemiyorum bana geç gibi geldi. İş bulabileceğin yerleri araştırmalısın. Profil bilgine göre yorum yaptım.

eğer profilindeki bilgiler doğruysa zaten doktora yapmışsın ve 31 yaşındasın. Senin yerinde olsam artık vakit kaybetmeden iş hayatına atılmaya çalışırdım. Zaten şu an yaşadığın yerde yüksek de yapsam iş bulmam zor diyorsun yükseğin bitene kadar yaşın olur 33 bilemiyorum bana geç gibi geldi. İş bulabileceğin yerleri araştırmalısın. Profil bilgine göre yorum yaptım.

Yaş 31 ile doktora arasındaki bağlantı nedir?

Türkiye gulluk gulistanlik degil, is ve kariyer konusunda, kal orda. orda hayata tutun, kariyer yap. Geri de dönme.

Yaş 31 ile doktora arasındaki bağlantı nedir?
31 yaş ile doktora arasında bağlantı kurmadım. Her yaşta yüksek de doktora da yapılabilir. Ben iş hayatına atılması ile yaşı arasında bağlantı kurdum. Profil bilgisine göre doğruysa zaten doktora yapmış görünüyor üstüne yüksek yapmasındansa zaman kaybetmeden çalışmaya başlamasını belirttim. İş ile yükseği paralel yürütebiliyor olsaydı güzel olurdu.

Iyi egitim iyi isi beraberinde getirir.

Once egitim, sonra is.

Ben olsam yuksek lisansimi bitirir donmek istersem o zaman donerdim ama lisans egitiminizi,nasil bi kariyer planladiginizi ... bilmedigimiz icin verdigimiz tavsiye eksik kalabilir.

Mühendisim ve mba yapıyorum kızlar profil bilgilerim de hata var sanırım kusura bakmayın yaşım 26

Mühendisim ve mba yapıyorum kızlar profil bilgilerim de hata var sanırım kusura bakmayın yaşım 26
o zaman elbette MBA yapmaya devam etmelisin. Umarım ileride güzel bir iş imkanın doğar, zaten MBA ile Türkiyede iş hayatında güzel bir başlangıç yapabilirsin. Bu arada şu anda hangi ülkedesin?

Back
X