Geri dönüş süresi 1 haftadan uzun olur mu mesela? Çünkü takılı kalma demişsin ben öyle yapıyorum galiba a yeri aramadi diye sürekli onu bekliyorum dönmeleri 1 ay sürmez değil mi?Soru 1: ilanı veren ik'nın ifade ediş tarzı çok önemli. Ama kötü de ifade etmiş olsalar zaten önceliği muhtemelen ehliyeti ve dili olana verirler.
2: Olumlu olunca geri dönüp yapılıyor, olumsuzsa umurlarında bile değilsin. Bu yüzden hiçbir ilana takılı kalmamak lazım, bulduğun işe atlayacaksın tabi kafana yattığı sürece. Falanca firmaya başvurmuştum geri dönemediler falan diye ona takılı kalma yani. Bazı firmalar da bi garip, muhasebe departmanı için başvurduğum bir firma bana satışçı olmam üzere görüşmek istediğini söyledi. Başka bir yerin muhasebe stajı için başvurmuştum, hem muhasebe için döndüler hem de kabin memurluğu için de görüşmek isteriz dediler mesela. Bazen dumura uğrayabiliyorsun.
3. Stajın amacı işi öğrenmektir, çoğu yer genelde öğrencileri stajyer olarak alır ama bazı yerler de işi öğretmek üzere birilerini alıyorlar bak o güzel oluyor :) Maaş da düşük olur ya da hiç olmaz, bilemiyorum. Öyle bi haldeyiz ki açıkçası, staj esnasında maaş düşünülmüyor, yeter ki işi biraz kapayım fikrinde olunuyor çünkü bazen staj bulmak bile çok zor.
gizarama post: 46987843 .!.:Geri dönüş süresi 1 haftadan uzun olur mu mesela? Çünkü takılı kalma demişsin ben öyle yapıyorum galiba a yeri aramadi diye sürekli onu bekliyorum dönmeleri 1 ay sürmez değil mi?
İyi karar ver iyi bir iş yerine başvurunu yap mesleğin ne bilmiyorum ama üzülmemek için dikkatli seçim yap. Acele karar verme ve kendini ezik gösterme güçlü dur kendinden emin haraketler ile iş başvurusu yap ve maaşını az yüksekten at verebilecek potansiyel bir şirket ise. Ayrıca geri dönüşler uzun olabiliyor 1 ay kadar
İlana basvurdugumNeye göre aramadı diyorsun ama? İlanına başvurduğun mu yoksa mülakatına falan katıldığın mı?
Teşekkür ederim canimmmmmSorularina herkes cevap vermiş zaten ben baska birşey söylemek istiyorum
Ilk basta maasini asgari ucretle kiyaslayip ya ben bunun icin mi okudum diyebilirsin.
Yada bolumun iyidir bilmiyorum cidden yuksek rakamlar alabilirsin.
Işsizlik sureni uzatma bi yerden basla tecruben olsun zamanla basamakları çıkarsın
Bol şans :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?