Merhaba arkadaşlar, öncellikle bu benim sitedeki ilk yazışım ve biraz garip bir başlık oldu farkındayım. İki ay önce sevgilimle tam cinsel ilişki olmasa da yakın bir şey yaşadım(aklınıza farklı şeyler gelmez umarım) ve araştırdığımda düşük bir ihtimal de olsa hamile kalma olasılığı olduğunu gördüm. Ertesi gün ella aldım ve onu kullandım, sonrasında da normal tarihimden biraz geç reglimi oldum. Yine de göğüslerimin acımasından şüphelendiğim için hamilelik testi aldım iki tane(olayın üstünden altı hafta geçtikten sonra) onlar da negatif çıktı, ama sabah değildi yaptığımda ve beş dakika bekleyip beklemediğimi hatırlamıyorum, sonra ikinci ay reglimi de oldum normal tarihinde ve bugün de jinekoloğuma gittim. Ona bu çeşit bir deneyim yaşadığımı tam anlatmadım kontrole gitmek amaçlı olduğu için ve zayıf olduğun için çok su içmene gerek yok dedi, ultrasonda bir şey görmedi ki kendisi en iyi doktorlardan biridir. Peki bunlara rağmen niye endişeleniyorum hepsini arka arkaya yazınca saçma geldiğinin ben de farkındayım, çünkü böyle bir şeye hazır değilim ve sizin benden daha deneyimli olduğunuzu biliyorum ve internette cryptic pregnancy diye bir şey okudum, hiçbir belirti göstermeden hamile olma durumu, her 2100 kadından biri hamile olduğunu doğum başladığında öğreniyormuş. Ve bende de öyle olur mu diye korkuyorum. Görüşlerinizi
paylaşırsanız çok sevinirim.