DENEYİMLİ ANNELER ACİL YARDIM.. fikir ve deneyimlerinizi paylasın lütfen

ozgetuba

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2013
18
0
6
İstanbul
bebeğim 13 aylık bugün doktora gittik ve boğazında enfeksiyon olmus antibiyotik ve surup verdi. antibiyotik daha önce hiç kullanmadık bu daha ilk antibiyotiğimiz. canım sıkıldı baya. ne yapsam şaşırdım. versem bi dert vermesem ayrı dert... öksürmekten uyuyamıyor gece ve iştahsız yemek de yemiyor. antibiyotiklerin zararlı oldugunu da biliyorum ama bi an önce iyileşsin de istiyorum kıyamıyorum. deneyimli anneler lütfen deneyimlerinizi ve fikirlerinizi paylasın. şikayetlerimizse öksürük sadece ama balgamlı gibi öksürük.

Aci cektirme bebegine.
Hemen ilaclarini kullan
Ihlamur kivi ver
Vikisli suyla odaya buhar ver
Vikis sur ayaklarinin altina
Birde tavugu hasla icine kekik nane biraz karabiber koy.
Yesin suyunu icsin
Kasikla yemezse bardaga koy suyunu

Canim benim 2 ogl var ve birisi bronsitli evde bile makinamiz var ben cok cektim o öksürük ten benim oglumda 11 aylik bak ben doktora gitmeden once evde Gögüs ne ve sirtina bal Sürdum karabiber li o iyi geldi bide ilik sute bal karistir icsin cok iyi geliyor hemde vitaminli:-)

Canım zaten doktor gerek görmese vermezdi ben bebeğim daha küçükken bir ay içinde iki kez kullanmak zorunda kalmıştım ama her bebeğin bünyesi farklıdır

Bence de çocuğa ilacını ver Allah korusun ilerlerse çok üzülürsün bi de vücut direncini artırmaya çalış çorbalarına sarımsak kat bal pekmez meyve falan ver sarımsak doğal antibiyotik şifa olsun bebeğine inşallah acil şifalar

Back
X