Deneyimli biri olarak lütfen yardım edin:(

Ve en büyük hatayı burada yaptın...

Sevgilin, nişanlın ya da eşin..Her ne olursa olsun insanları kontrol altında tutucu tavrından vazgeçmen gerekiyor.

Ayrıca ne yaparsa yapsın gönlünü alıp affedeceğinin farkında, bu sebeple seni ciddiye almıyor.

Meleknaz arkadaşımız tam yazmak istediğim şeyi yazmış.
kesinlikle ve kesinlikle siz anne ve evlat olmuşsunuz.

Haklısınız sanırım dediklerinizi dikkate alıcam aslında bu annelik olayı benle ilgili değil zamanla onun ihtiyaçlarıyla doğan bi şey oldu

malesef boyle davranmaya devam ettikce o ihtiyaclar hic bitmiyor,
ustelik daha fazla ugrasıp yorulurken hem kendinizi hem iliskinizi tuketiyorsunuz
bir de karsılık olarak bunaldım vs tavırları almak kadar kırıcı bir sey yok.
sizinki kadar sorun ilerlememisti bende
daha baslarda bir gun baktım mutsuzum, omrum boyle mi gececek diye dusunurken ne yapıyorum ben dedim bir silkindim ki sormayın...
hatta ben ona kızgınlıklarımdan dolayı da zamanla biraz abartıp ihtiyacı oldugunu gordugum halde bile cok yardım etmedim, sadece destek oldum, aman allahım o zaman kadar neler yapmıslıgım var hic o kadar bana tesekkur etmemisti...
zor durumda kalmayıp sıkısmadıkca da dokunmuyorum artık.
dolayısıyla kontrolcu gibi ya da ona is programı koyar gibi davranmaktan da uzaklastım.
oh mis gibi...
simdi ozlemi bile farklı, hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…