deneyimli ev hanımları yardım..

Evin temiz olsun.sende cok sık ol bu arada.tatli dilli guler yuzlu ve sakin ol rahat ol.corba,etli nohut veya kuru fasulye yap.pilav ,islim kebabi(cok kolay ve şık gorunuyo)youtubede bulursun tarifi birde firinda tavuk kizart (baget olsun)salata yaninda tamamdir.

sadece tatlıyı değil masa koyacağın sıcak-soğuk mezeleri de dışardan alabilirsin. içli köfte, çiğ köfte, sarma, patlıcan dolması, yoğurtlu salata çeşitleri.. sen hangisini istiyorsan. büyük marketlerde yada ev yemeği satan yerlerden alabilirsin. son dakika haber ver veren misafirlere bu saydıklarımdan alıp tarif isteyenlere aman internette bir sürü tarif var demişliğim var :)

Çok kalabalık misafir ağrılamış biri olarak benim de söyleyeceklerim var :)
Benim garanti menüm şudur :
Mercimek çorbası
Fırında köfte ve patates
Pirinç pilavı
Yoğurtlu havuç mezesi
Közlenmiş patlıcan salatası
Çoban salata
Bir de hazır yaprak sarma veya içli köfte alırım kişi sayısına göre.
Hazır tatlı veya sütlü tatlı vaktim varsa.
Bugüne kadar da herkes beğendi ve 15kişi çok rahat doyuyor garanti.

Şimdi çorbayı bigün önceden yap.
Patlıcan salatayı hazır konserve alıp yapıyorum sarımsak koyuyorum içine.
(bimde uygun fiyata var közlenmiş kırmızı biber ve patlıcan )
Onu da bigün önceden yap.
Köfteyi de önceden yoğurup dolapta beklet dinlenmiş lezzetli olur.
Sadece salata ve pilav kalıyor geriye zaten.
Bigün önceden temizliği falan hallet derim çok yorulma.
Bir de sarımsak seviyorlarsa bol bol koy yemeklerine çok lezzetli oluyor.

Bence tatlıyı kendin yap , mesela revani olabilir istersen tarif verebilirim çok basit ama lezzetli oluyor . Garanti verebilir

Bence mercimek çorbası, patlıcan kebabı, pilav, yoğurtlu havuc, kıymalı yada ispanakli borek, çoban salata bi de hazır çiğköfte al. Tatliyi da hazır alırsan yanına en azından bi kek yap çikolata soslu falan bence sekerpare yada revani yapsan kendin daha iyi olur. Kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…