- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
- Konu Sahibi Pirayeeeee
-
hazır tatlı olmaz en can alıcı nokta tatlıdır ev yapımı yaparkadaşlar eşim ve ailesi doğulu enginardır kerevizdir bilmezler pek balık çeşidi de yine öyle bilmiyorum sevmezlerse mahcup olmak istemiyorum..
daha çok et tarzı şeyler seviyolar..
şeyy acaba fırında sebzeli köfte yapsam çorba pilav dışında hafif mi olur..
bide tatlıyı dışardan alsam olmaz mıı..ayıp mı olur.?
Süzme mercimek çorbası
Fırında tavuk patates-yada fırında köfte patates
pirinç pilavı
zeytinyağlı yaprak sarması eğer yapabilirsen yada zeytinyağlı taze fasülye
Peynirli börek
salata çeşitleri.Köz patlıcan salatası yapabilirsin sarımsaklı ve yoğurtlu yine yanına çeşit fazla olsun diye marul salatası yapabilirsin.
tatlı olarakda irmik helvası.
1 litre sütün içine irmik ve şekeri ekliyorum kaynamya başlayınca yağ ve vanilyayı ekleyip pişiriyorum sonra borcama döküp dolapta donuyor.1 yada 1.5 bardak irmik olabilir şekerini kendiniz ayarlarsınız 1 su bardağı yada daha fazla yada az.yağ olarak margarin yada tereyağ fazla katmaya gerek yok.İrmik tatlısını nasıl yapıyorsun rica etsem anlatır mısın.
Nette yazıyorum revani çıkıyor
fırında köfte patates en kurtarıcı yemek bence domatesli biberli harika oluyor.pirinç pilavı yada bulgur pilavı acılı.süzme kırmızı mermicek çorbası.tatlı dışardan da olabilir ama en haififi çikolata soslu yalancı tavuk göğüsü yada yalancı tiramisu salatayıda unutmamak lazım ekstra turşu da olur masada ben börek falanda yaparım kıymalı peynirli farktmez damak tatlarına göre.çaylada kurabiye olabilir.Hanımlar merhaba..
20 günlük evliyim bu hafta sonu kv leri yemeğe ilk defa alıcam..
Stres yaptım ne yemek yapıcam nasıl ağırlıycam vs..
Kvdem cok becerikli bi kadın yemekleri cok güzel oluyor..
Bende üniydi kpssydi derken çokda bu işlerden anlamıyorum..
Yemek yapmayı herkes kadar biliyorum fakat öye cok agır yemekleri yapamam..
Şöyle lezzetli bi menü verecek olan var mı çokta sıradan olmayan..
Bide misafir ağırlamak adına güler yüz tatlı dil dışında dkkat etmem gereken tüyolar ..
yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çookk teşekkür ediyorum..
Disardan al bence okadar uğraşma. Elde yapmış yapmamış muhabbeti olacağını sanmam daha ye i evlisin çünkü. Beklentisi yüksek tutma simdidenbende buna benzer bi menü düşünüyorum.. tatlıyı kndim yapmasam dışardan alsam ayıp olur mu peki ?
Canım ben güneydoguda yaşıyorum.. buralarda sebze pek yenmez bilirim... bence patlıcan kebap yap.. doguda vok seviliyor..arkadaşlar eşim ve ailesi doğulu enginardır kerevizdir bilmezler pek balık çeşidi de yine öyle bilmiyorum sevmezlerse mahcup olmak istemiyorum..
daha çok et tarzı şeyler seviyolar..
şeyy acaba fırında sebzeli köfte yapsam çorba pilav dışında hafif mi olur..
bide tatlıyı dışardan alsam olmaz mıı..ayıp mı olur.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?