Deneyimli hamileler burdamisiniz?

Senay_26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2016
445
255
103
35
Kizlar aksamlari karnim 6, 7 aylik gibi oluyor yedigim ictigimde artis yok nerdeyse hamilelik oncesi kadar yiyorum yemegimi tek fark o zamanlar surekli odem atma sulari falan iciyordum maydanoz limon, nane limon, cubuk tarcin la elma falan gibi iste sozde odem sokturucu etkileri var diye. Hamile kalali normal su disinda bisey icmiyorum ama gobek aldi basini gidiyor esimden utanir oldum artik ne yapabilirim????

Kizlar aksamlari karnim 6, 7 aylik gibi oluyor yedigim ictigimde artis yok nerdeyse hamilelik oncesi kadar yiyorum yemegimi tek fark o zamanlar surekli odem atma sulari falan iciyordum maydanoz limon, nane limon, cubuk tarcin la elma falan gibi iste sozde odem sokturucu etkileri var diye. Hamile kalali normal su disinda bisey icmiyorum ama gobek aldi basini gidiyor esimden utanir oldum artik ne yapabilirim????
Aynen bende oyleyim gaz problemide yasiyorum zor oluyor

Aynen bende oyleyim gaz problemide yasiyorum zor oluyor
O bendede var ama sanki baslarda daha coktu bikac haftadir pek rahatsiz etmiyor ama gobegim beni cok korkuyuyor bu sekil buyumeye devam ederse diye dusunmek istemiyorum bile

Son 1 haftadır ayni şeyi bende yaşıyorum. Sabah normal akşam çok yememe rağmen kocaman bir karın. Nefes alamıyorum valla

Son 1 haftadır ayni şeyi bende yaşıyorum. Sabah normal akşam çok yememe rağmen kocaman bir karın. Nefes alamıyorum valla
Aynen catlayak gibiyim su an bile ve cok susuyorum su icincede karnim resmen ortadan ikiye yirtilacak gibi oluyo.

Aynen catlayak gibiyim su an bile ve cok susuyorum su icincede karnim resmen ortadan ikiye yirtilacak gibi oluyo.
İlk başlarda normalmiş ama az ve sık yesek sanırım bu kadar şişmez. Bir de hareket etmemiz lazım. Gaz problemi azalır en azından

Benimde baya karnım çıktı. Sabaha kadar gaz sancısı çekiyprum ne denesem sonuç yok :(

Ne kadarlik hamile siniz ?

canım nie utanıyosunki eşinden, gayet normal bunlar :KK66: daha neler neler olacak...
Ve bende öyleydim, ilk aylar özdllikle akşamları 4-5 aylık gibiydim :KK66:

2 aya hamile pantolonlariyla girmistim bende. Siskinlik yuksek ihtimalle cunku 1,5 cm lik bebegin oyle buyumesi imkansiz tabiki, takilmayin derim. Doya doya hamileliginizi ve koca karninizi sevin gerine gerine gezin:)

İlk başlarda normalmiş ama az ve sık yesek sanırım bu kadar şişmez. Bir de hareket etmemiz lazım. Gaz problemi azalır en azından
Evde ne kadar edilirse ediyorum yemekti bulasikti temizlikti falan disarda pek isim olmuyo genelde surekli evdeyim belki o da etkiliyordur.

Benimde baya karnım çıktı. Sabaha kadar gaz sancısı çekiyprum ne denesem sonuç yok :KK43:
Zor valla canim ya, sen daha deneyimlisin bu konuda benim dunden bu yana goguslerimde agri yok kesildi ve bu beni korkuttu Allah korusun icime bi korku dustu gogus agrisi surekli olur mu yoksa arada kesilmesi normal mi? Sali doktordayim gidip herseyin normal oldugunu bi duysam gene rahatliycam.

canım nie utanıyosunki eşinden, gayet normal bunlar :KK66: daha neler neler olacak...
Ve bende öyleydim, ilk aylar özdllikle akşamları 4-5 aylık gibiydim :KK66:
Ya kocaman bi gobek onde o da sakakisa takiliyor bazen gobegime zaten her zaman balik etliydim ama boyle gobek yoktu komik geliyo ona sanirim :)

2 aya hamile pantolonlariyla girmistim bende. Siskinlik yuksek ihtimalle cunku 1,5 cm lik bebegin oyle buyumesi imkansiz tabiki, takilmayin derim. Doya doya hamileliginizi ve koca karninizi sevin gerine gerine gezin:)
Gecer mi peki bu siskinlik canim yoksa 9 aya kadar siser durur mu boyle :) cok takmiyirum zaten ama aksamlari rahatsiz edecek dereceye geliyor nefes alamiyorum.

Zor valla canim ya, sen daha deneyimlisin bu konuda benim dunden bu yana goguslerimde agri yok kesildi ve bu beni korkuttu Allah korusun icime bi korku dustu gogus agrisi surekli olur mu yoksa arada kesilmesi normal mi? Sali doktordayim gidip herseyin normal oldugunu bi duysam gene rahatliycam.
Normal Can'ım. Hamilelik değişik bişey bugün başka bi yerim ağrıyor şaşırıyorum. Dün hiç bulantım olmadı. Bu sabah ölüyodum kusmaktan. Olumlu düşün

Normal Can'ım. Hamilelik değişik bişey bugün başka bi yerim ağrıyor şaşırıyorum. Dün hiç bulantım olmadı. Bu sabah ölüyodum kusmaktan. Olumlu düşün
Hep oyle yapmaya calisiyorum canim ama ilk defa olunca insan herseyi kafaya takiyor biraz tecrubesizlikten sanirim benimki :)

Bende 8+6 aynen geçen haftalarda akşam seviniyordum (ilk gebeligim) gobegim çıktı diye.
Sabah bi bakiyordum dümdüz :D
Şimdilerde de çok gazim var tabiki karnim 4-5 aylık gibi oluyor bazen

Benimde öyleydi 5 aylık olana kadar şiştide şişti ama sonra bi durdu yavaş yavaş şişmeye başladı. Kimilerinde hiç çıkmıyor nerdeyse kimileri baya şişiyor bünyyle alakalıda cnm ama benimde 5 ay a kadar ciddi şişti

Back
X