Selam kızlar, 11+6 hamileyim ve 3-4 gündür bebeğin olduğu yerde batma gibi, çok canımı yakmayan kramp gibi bi şey hissediyorum, bebek büyük olsa tekmeliyo dicem yani. Annem bana 3 aylıkken canlandın çok hareketliydin sen derdi ama çok erken değil mi? Mide bulantım da önemli ölçüde azaldı Cumartesi doktora gidicem ama çok endişeliyim bebeğime bi şey mi oldu acaba?
Selam kızlar, 11+5 hamileyim ve 3-4 gündür bebeğin olduğu yerde batma gibi, çok canımı yakmayan kramp gibi bi şey hissediyorum, bebek büyük olsa tekmeliyo dicem yani. Annem bana 3 aylıkken canlandın çok hareketliydin sen derdi ama çok erken değil mi? Mide bulantım da önemli ölçüde azaldı Cumartesi doktora gidicem ama çok endişeliyim bebeğime bi şey mi oldu acaba?
Günaydınn, bende de olmuştu canım o kasıklarda ağrı ve batma. dinlenmeye çalış en azından doktora gidene kadar. yorma kendini. daha erkene alma şansın varsa randevunu öyle yap istersen için rahat eder.
Günaydın canım benim sağ kasigimda yukarı doğru birden atma gibi bişi oldu kasilmayla birlikte 3 4 haftalik faln di benimde şimdi erkek bebegim var olur öyle kendini korkutmaa kanaman olursa skntı yoksa öyle ağrılar olabilir
Günaydınn, bende de olmuştu canım o kasıklarda ağrı ve batma. dinlenmeye çalış en azından doktora gidene kadar. yorma kendini. daha erkene alma şansın varsa randevunu öyle yap istersen için rahat eder.
Günaydın canım benim sağ kasigimda yukarı doğru birden atma gibi bişi oldu kasilmayla birlikte 3 4 haftalik faln di benimde şimdi erkek bebegim var olur öyle kendini korkutmaa kanaman olursa skntı yoksa öyle ağrılar olabilir
Sağolun kızlar çalışıyorum ve yerime bakacak biri olmadığından Cumartesiyi beklemem gerek. Umarım kötü bi şey olmaz. Bu arada kocam kız istiyo ama umarım erkektir
Bende de aynı durum var canım. 3 gün önce karnımda elwktrik çarpması gibi sancılar oldu. Bilmiorum gaz sancısımıydı neydi. Bulantılarım bitti. Hiçbirşey yiyemiyprdum artık iştahım da açıldı. Acaba her şey yolunda mı diye aklıma gelmiyor değil. Gerçi 2 ağustosta doktora gittiğimde doktorum bulantılarımın azalıcanı hatta doymak bilmicemi söylemişti ama insan yine de tedirgin oluyor.
Sağolun kızlar çalışıyorum ve yerime bakacak biri olmadığından Cumartesiyi beklemem gerek. Umarım kötü bi şey olmaz. Bu arada kocam kız istiyo ama umarım erkektir
ya yerim miniş bebeklerinizi ama sizin hee Allahın izniyle bişey olmaz kendinizi sıkmayın. e bi vücudun içinde insan yetişiyo kendine yavaş yavaş yer açıyo iç karnı geniş olanlarda daha az hissedilen batmalar iç karnı dar olanlarda daha çok hissedilir batmalar, kasılmalar. 2-3haftadırda karnımdaki guruldama hissi artık yerini karnıma yavaaaşca sanki değme hissine bıraktı yerini :) ayrıcaa bana 12. haftada 2li tarama testinde kızabenziyo dedi 16da gittim erkek dedi şimdi ctesi günü detaylı ultasonum var bakalım erkek mi kalıcak yoksa şaka yapıp kız mı gelicek önce sağlık tabii kızı erkeği yok :)
Selam kızlar, 11+6 hamileyim ve 3-4 gündür bebeğin olduğu yerde batma gibi, çok canımı yakmayan kramp gibi bi şey hissediyorum, bebek büyük olsa tekmeliyo dicem yani. Annem bana 3 aylıkken canlandın çok hareketliydin sen derdi ama çok erken değil mi? Mide bulantım da önemli ölçüde azaldı Cumartesi doktora gidicem ama çok endişeliyim bebeğime bi şey mi oldu acaba?