deneyimli hanımlar yardımınız lazım :/

Hifaa

13.10.2015 :)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2015
4.837
11.561
208
31
kızlar bebeğimi sütten kestim göğüslerim sızlıyor ve şişmeye başladı ne yapabilirim bana bi akıl verin canım yanıyor ya internette adaçayı için buz kompres yapın yazıyordu bugün uygulamaya başladım bide eski usül göğsümü sardım eşarpla başka bildiğiniz bişey var mı ?

Bebek ne kadarlık

Benimki büyüktü az emiyormuş ilk gün azıcık gelir gibi oldu ikinci güne kalmadı bile zira ben kafamda bitirmiştim

Bana ebe maydanozu sarımsak döver gibi ez tülbentle göğüslerine sar ilk iki gün sütü kessin...sonrada patatesi rendeleyin bı hafta kadar sar yine tülbentle ki göğüslerin sarkmasın demisti

Tabi ben hiçbirini yapmadım
Yapmaya fırsatım olmadı hiç.4 aylık hamileydim oğlumu sütten kestiğimde

Bebek ne kadarlık

Benimki büyüktü az emiyormuş ilk gün azıcık gelir gibi oldu ikinci güne kalmadı bile zira ben kafamda bitirmiştim
17 aylık canım sık sık emmeye yemek yemeye başladı bnde sütten kestim bide işe başlama ihtimalini var o yüzden kestim aniden oldu

Bana ebe maydanozu sarımsak döver gibi ez tülbentle göğüslerine sar ilk iki gün sütü kessin...sonrada patatesi rendeleyin bı hafta kadar sar yine tülbentle ki göğüslerin sarkmasın demisti

Tabi ben hiçbirini yapmadım
Yapmaya fırsatım olmadı hiç.4 aylık hamileydim oğlumu sütten kestiğimde
ya bi deneyim kuzuyu uyutayim da

17 aylık canım sık sık emmeye yemek yemeye başladı bnde sütten kestim bide işe başlama ihtimalini var o yüzden kestim aniden oldu

İşe başlamamışsınız aniden değil azaltarak kesseydiniz keşke ya da madem kestiniz yarın sağlık ocağına uğrayın da ilaç önersinler

Bu aşamada soğuk duş vs deriz ama çok emiyordu ise hemen kesmeyebilir o da Ateş yapar Mastit yapar ağrı olur

17 ay çok erken değil mi, bir kere alacak anne sütünü ömründe, sütünüz de varmış , keşke devam etseydiniz 6 ay daha o_O
İşe başladığınızda sağıp dolapta muhafaza edebilirsiniz.

17 ay çok erken değil mi, bir kere alacak anne sütünü ömründe, sütünüz de varmış , keşke devam etseydiniz 6 ay daha o_O
İşe başladığınızda sağıp dolapta muhafaza edebilirsiniz.
son zamanlarda anne sütünden başka bişey almamaya başladı taşınma işleri girdi araya yeni eve de alışamadı huysuzluk emme stres iyice kötüledi kızım da bende alt üst olduk iki gün oldu bırakalı yemesi de düzene girdi cok şükür iki gündür yemeklerini de düzenli yiyor

İşe başlamamışsınız aniden değil azaltarak kesseydiniz keşke ya da madem kestiniz yarın sağlık ocağına uğrayın da ilaç önersinler

Bu aşamada soğuk duş vs deriz ama çok emiyordu ise hemen kesmeyebilir o da Ateş yapar Mastit yapar ağrı olur
aslında kızımı emzirirken bu kadar sütüm yoktu biraktirinca arttı gibi oldu sagdim ama çoğaldı sağınca

Back
X