Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar bebeğimi sütten kestim göğüslerim sızlıyor ve şişmeye başladı ne yapabilirim bana bi akıl verin canım yanıyor ya internette adaçayı için buz kompres yapın yazıyordu bugün uygulamaya başladım bide eski usül göğsümü sardım eşarpla başka bildiğiniz bişey var mı ?
Bana ebe maydanozu sarımsak döver gibi ez tülbentle göğüslerine sar ilk iki gün sütü kessin...sonrada patatesi rendeleyin bı hafta kadar sar yine tülbentle ki göğüslerin sarkmasın demisti
Tabi ben hiçbirini yapmadım
Yapmaya fırsatım olmadı hiç.4 aylık hamileydim oğlumu sütten kestiğimde
Bana ebe maydanozu sarımsak döver gibi ez tülbentle göğüslerine sar ilk iki gün sütü kessin...sonrada patatesi rendeleyin bı hafta kadar sar yine tülbentle ki göğüslerin sarkmasın demisti
Tabi ben hiçbirini yapmadım
Yapmaya fırsatım olmadı hiç.4 aylık hamileydim oğlumu sütten kestiğimde
Bende ikizlerden sonra deneyeceğim ama benimkiler artık nene göğsü gibi oldular:)):)):):)
2 buçuk yıl oğlum emdi şimdi kızlar emiyorama patatesi bı çok kişide duydum epey faydası olmuş
17 ay çok erken değil mi, bir kere alacak anne sütünü ömründe, sütünüz de varmış , keşke devam etseydiniz 6 ay daha
İşe başladığınızda sağıp dolapta muhafaza edebilirsiniz.
17 ay çok erken değil mi, bir kere alacak anne sütünü ömründe, sütünüz de varmış , keşke devam etseydiniz 6 ay daha
İşe başladığınızda sağıp dolapta muhafaza edebilirsiniz.
son zamanlarda anne sütünden başka bişey almamaya başladı taşınma işleri girdi araya yeni eve de alışamadı huysuzluk emme stres iyice kötüledi kızım da bende alt üst olduk iki gün oldu bırakalı yemesi de düzene girdi cok şükür iki gündür yemeklerini de düzenli yiyor