benim sevgilim cidden dunyada 1 tane varmis onu da bana vermisler, kendisini ovmeyi pek sevmem ben ama bu konuda oyle. burdan tanistiklarim bile onu gorunce soylediler bunu.
benim dilim cidden zehir gibidir yani sinirlendigimde bagiririm, kotu konusurum, o cevap vermezse cevap vermedin diye bir daha bagiririm, kavga cikarana kadar ugrasirim. baskasina sinirlensem bile canim istedigi an gider sevgilime catarim. sevgilim de genelde “yassy simdi sinirlisin sonra konusalim, hayatim sonra konusalim, yassy bebegim otur bak sinirlenme sonra konusup cozelim” der. basa cikamazsa ortami terk eder. ama 10 dk sonra arar hemen sakinlestin mi, iyi misin diye. her turlu triple basa cikma skilli de var. tabi onun da olumsuz yonleri var simdi kendimi cok gomdum ama bu konuda oyle yani.
bazen dayanamadigi olur ama cok nadir, 4 yilda belki 4 kez anca olmustur. o sekil bir kavgada da iki uc gun birbirimizden uzaklasiriz. ben de hatami anlamis olurum genelde. ama simdi ben de buyudum ya bence, tamamen duzeldim diyemem ama bundan 4 yil once daha fenaydim.
abi bunlari yazarken cok utandim bak okuyup yuhh yassy sen de neymissin diyene kuserim hajshsjshsjs