- 29 Ocak 2021
- 1.778
- 3.400
- 53
- Konu Sahibi legendary1
aa merhaba canım benimki önceleri böyle değildi son zamanlarda böyle olmaya başladı o yüzden çok emeğim olunca bırakıp gidemiyorum yanında bende çok rahatım aynı seninde dediğin gibi ben çok sakin bir insandım bende de öfke kontrolu onun yüzünden bozuldu bide bende şöyle bir özellik var ben kavga gördümmü direk dalarım hani ay kavga çıkacak geri adım atayım yok uğraştım dedin ya ne yaptım peki nasıl hallettin roller nasıl değişti evli değilsin galiba henüz dahaAynısı bende de var. Halbuki ben hiç böyle değildim. Biz buna üzüm üzüme baka baka karar mı diyoruz? Pek emin değilim ama artık kendisi sayesinde benimde bir öfke kontrolüm yok. Valla kendi ilişkim olmak üzere bu tip ilişkileri toxic olarak adlandırsam da biz halen dewamke. Tabi artık yaşlar büyüdü evlilik sorumlulukları alındı. Kendisi de her şeyin daha çok farkına vardı ve alttan alabiliyor. Bu sefer de ben kontrolümü kaybettim ve rolleri değiştik. Hatta bizde 5 yıldır beraberiz. Ama sonra anladım ki onun iletişimi bu şekilde. Daha önce hiç normal olanı gösteren olmamış. Bir şekilde biraz çabaladım. Açıkçası ben kendisi ile rahatım. Rahat olduğum içinde artık her şeyi görmezden geliyorum. Ama sen benim gibi yapamayacaksan bu ilişki ikinizide zehirler...