Merhabalar,
37 haftalik dogmus ve suan 3. haftasinin icinde olan bi kiz bebegim var,bu benim 2. cocugum.
oglum kolikti cok aglardi ama ilik dus aldirip kundaklayinca rahatlardi..
sunu ekleyim yarim kundak yapiyorum,oglumu da ayni sekilde kundaklardim ellerini yuzune surekli vurmasin diye
Kizimin aglama krizleri yok fakat mizir mizir,surekli homurdanma halinde
hatta homurdanmaktan uykuya gecemiyor son 1 haftadir..ne banyo ne baska bisey bu yavruyu rahatlatmiyor.
Gaz icin damla ve diger rahatlatma yontemlerini kullaniyorum,oyle boyle cikariyoruz gazini.
Rahatlatici sarkilar dinleteyim dedim,onlardan resmen gicik kapiyor,rahatlayacagina daha cok agladi halbuki oglumda cok ise yarardi.
Doktora da gittim bisey mi var diye gayet saglikli bi sIkinti yok dedi.
3 haftalik ama bu nasil mumkun olur bilmiyorum sagina soluna donuyor,kenara koseye koyamiyorum
asla kundak kabul etmiyor,emzik almiyor..ben bu minik cadiyi nasil sakinlestirecegimi sasirdim..besikte sallanmaktan hoslanmiyor,uyuyacagi varsa da gozunu acip etrafi seyrediyor.
herkes 2.yi daha kolay buyutursun diyordu ama ben hic zannetmiyorum.
onerisi olan varsa cok sevinirim.
37 haftalik dogmus ve suan 3. haftasinin icinde olan bi kiz bebegim var,bu benim 2. cocugum.
oglum kolikti cok aglardi ama ilik dus aldirip kundaklayinca rahatlardi..
sunu ekleyim yarim kundak yapiyorum,oglumu da ayni sekilde kundaklardim ellerini yuzune surekli vurmasin diye
Kizimin aglama krizleri yok fakat mizir mizir,surekli homurdanma halinde

Gaz icin damla ve diger rahatlatma yontemlerini kullaniyorum,oyle boyle cikariyoruz gazini.
Rahatlatici sarkilar dinleteyim dedim,onlardan resmen gicik kapiyor,rahatlayacagina daha cok agladi halbuki oglumda cok ise yarardi.
Doktora da gittim bisey mi var diye gayet saglikli bi sIkinti yok dedi.
3 haftalik ama bu nasil mumkun olur bilmiyorum sagina soluna donuyor,kenara koseye koyamiyorum

herkes 2.yi daha kolay buyutursun diyordu ama ben hic zannetmiyorum.
onerisi olan varsa cok sevinirim.