- 25 Şubat 2016
- 6.022
- 10.208
- 248
- Konu Sahibi Mutlu1anne
merhaba arkadaşlar ben 26 yaşında 2 yıllık evli bir kadınım. istanbulda yaşıyordum bekarken evlenip eşimin işi dolayısıyla trabzona yerleştik bende tayinimi trabzona aldırdım eşimde aslen gümüşhaneli. zaten trabzon ve eşimin köyü arasında 1 saat 15 dklık mesafe var. ben evlendiğimden beri her bayram burda kayınvalimde oluyorum tabiki biraz buhranlaşıyor insan ister istemez ama bunu sorun etmiyordum. arefeden gidip 3, günü dönüyoruz. ama şimdi daha farklı her şey şöyle ki herkes bizden çocuk bekliyor tabiki bizde istiyoruz ama şuan olmuyor tedaviye başlayacağız nasipse ama bunu söyleyemiyoruz herkese hem mahalle baskısı hem de üzülmesinler diye. şimdi köye gidince karşılacağım bu sorularla nasıl baş edicem bilmiyorum. çünkü son zamanlarda iyice hassaslaştım. gitmek istemiyorum ama eşime bunu dillendirmiyorum çünkü yanlış anlamasını istemiyorum. hem zaten bayramda kayınvaliden 1 saat ötendeyken gitmemek ne demek ayıp. tabiki gitmeliyim ama sadece bu durumdan dolayı çok dertliyim ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz bana biraz tecrübesizlik biraz duygusallıkla nasıl baş edeceğimi bulamadım ve sanırım biraz sizinle dertleşmek istedim