Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

pilav ve makarna zaten yemiyorum ben uzun zamandır
gerçi bir değişiklik olmuyor ama
çorba çok az döner salata yesem olur mu ?

canım 1kase kadar çorba
2kaşık pilav
2köfte kadar döner
ve salata yiyebilirsin ama ekmek yok
illa ekmek yerim dersen pilavdan vazgeççç
yasak yok ama miktar önemlii anladın dimi canımmcımmm

slm kızlar
sabah annem yüzünden 1 tane yağsız peynirli gözleme :kedi: ve şekersiz çay
ara yok

canım aslında şöyle düşünürsek
peynir zaten sabah kahvaltılarında var
ee ekmekte varr
yani gözlemeden kastın kalın bir hamur degilse bence problem yok ki yagsızmışta
sabah kahvaltısı dimi buu
yanlış anlamadım
ee büyüktü dersen gözlemeyi
bugün ekmek yeme
yada çok huzursuzsan spor yapp
ceza vermek isteyenn çokkkknasılsaaa:roflol::roflol:
yarın kendileride alacak ya cezakaydirigubbakcemile3

evet canım kahvaltıydı 1 yufkayla yapılmıştı o yüzden vicdanım rahat değil

evet ya çok haklı zambak valla gözlemeden bişi olmaz ki zaten sabah kahvaltısı bu akşama kadar eritmek için zamanın var mekik e hiç gerek yok kaydirigubbakcemile3

Aaaa ben geldim herkes gitmiş.cezalar yarını beklemeden kesiliyor galiba alsanaalsanasmile.ben bu hafta veriyorum kızlar.cezadan kurtuldum yaniiii...hergün tartıldığım için biliyorum .
Yeni katılan arkadaşımız olmuş sanırım.Hoşgeldin a.s.bende duymuştum karbonatlı suyu bi akrabamdan.o da alişanın programına çıkan bi kadından duymuç ismini hatırlamıyordu.galiba senin dediğin bayandan bahsetti.1 buçuk litre suya 1 buçuk tatlı kaşığı karbonat atıp karıştırıyoruz gün boyu içiyordum 1 haftada 1 kilo ile 3 kilo arası kilo verdiriyormuş.1 hafta yaptım 1 kilo verdim sonra mersine annemgile gittim orda yapamadım bide annem beni görünce ne yapacağını şaşırır sağolsun o bir kiloyuda geri aldım.geliince 1 hafta daha yaptım bu arada mersinde kilo aldığım için yememe dikkat ettim.yine verdim o kiloyu.Sonra eşim kızdı ne duyarsan yapıyorsun midene zarar verirsin diye .Bende bıraktım yeşil çay ve sirkeli su içiyorum şimdi.azda olsa veriyorum ama iş yemekte bitiyor az yeyip hareketi arttırırsak veririz bi şekilde arkadaşım güzel araştır bence burda paylaşım alanı da vardı bi oku orayı istersendeneyen çoktu...

Tesekkur ederım. Hepsını okudum ınan kı. Kesın bıŞı yok. Bende suanda ısveÇ dıyetını yapıyorum o surede ıÇıcem sadece bı denıcem. Yok sonuc alamıosam zaten bırakırım. Bılgısı olan varsa nasıl ne kadar ıÇtı bılmek ıstıyorum. Kımısı bardaga bı kasık koymus kımısı 1 lıtre suya. Kafam karıstı azcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…