Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

çiğdemcim teyzemin kızının ki açılıyor ama hatta dün 1 mil i yaptık beraber çok basit gibi gözüküyor ama nasıl yoruyor ve terletiyor

çiğdemcim teyzemin kızının ki açılıyor ama hatta dün 1 mil i yaptık beraber çok basit gibi gözüküyor ama nasıl yoruyor ve terletiyor

o zaman benimkinde bi sorun var herhalde...benim dediğim 8 parttan oluşuyo hepsini indirdiğinde 5 mil lik part çıkıyo 68 dklık varya hani...bende görüntü çıkmadı sadece ses bende sinirlenip sildim
1 mili bende denedim ama hiç yorulup terlemedim ben kolaydı yani ama sen spor yapmadığın için zorlanmış olabilirsin

ne işe yarıyor bu detoks

Detoks, vücudumuza çeşitli yollarla giren ve atık madde olarak dışarı atılmayı bekleyen zararlı toksinlerden kurtulmaktır.Detoks yaparken amacımız; asit oranımızı ph 7 oranında tutmaya çalışmak ve oksijen oranımızı arttırmak olmalıdır. Bu sonuçları elde etmek için düzenli bir şekilde beslenip, yaşam tarzımızı da değiştirmeliyiz

teyzemin kızı indirdi 8 partıda cd ye kopyaladı ama açılmıyormuş
flashbellek e kopyaladı oda açılmıyor muş
herhalde kopyalanmasın diye bişi yapmışlar bilmiyorum ki

örnek veriyorum
1 mil kolay 12 dk
2 mil biraz daha zor 25 dk
3 mil orta 35 dk
4 mil zor 50 dk
5 mil en zoru 68 dk böyle mi gidiyor hem zorluk derecesi hemde dakikası ???

keşke daha basit olsa 8 parttan oluşuyor 40 saat inmiyo biri birde çok yavaş
birde birini indirdin 2 nciyi indirmek için aradan yarım saat geçmesi gerekiyor
çok zorlaştırmışlar

ya benim şansıma
bugün iş yerinde birisinin doğum günü ona pasta aldırıyorlar
biriside işten ayrılıyo ona da pasta alıyorlar
ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…