Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

olabilir aslında katılırım canım

teşekkürederim...

tamam canım ellerine sağlık hemencecik gelirim ama anca eve gidince

bekliyorum tatlım...

oradaki yazıları senmi yazdın çigdem

hayır canım hepsi alıntı aklinialirimsmile ama bende yazarım canım ne varki kaydirigubbakcemile3

böylelikle birbirimizi de görebileceğiz orda değil mi

evet canım görcez resimlerimizi falan ekleyelim bizi bizden başka kimse göremeyecek kaydirigubbakcemile5

ya sizden istediğime gelince yarın iş yok ya bize biliyorsunuz çocukta var
cumartesi pazar çok takip edemem çok yazı yazmayın tamam mı
benim gibi çeneniz düşmesin kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar ben kaçıyorum kendinize çok iyi bakın
hepinizi kocaman öpüyorum
yarın 23 nisan ceza verilmesin bence naniknanik

-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo

hatice1.........................84...........................76..............................76...........................68... ........verememiş

zambak3......................86.3.........................80..............................78.9........................70... .........1.100 gr vermiş.

patiska........................85............................82.8.........................................................70..............yok

hatic22........................65.8.........................61.7.............................60.........................57.............1.700 gr vermiş

bendisay......................69............................63.2...........................62.7.......................58.............500 gr vermiş

eyllull...........................51.6.........................49.5..........................49.2........................49..............300 gr vermiş

cgdm85........................77...........................72.7..........................72.4.........................60..............300 gr vermiş

inci0781........................67...........................64.7..........................64.3.........................60...............400 gr vermiş

brownsugar..................68.8..........................68.2.........................67.8.........................52...............400 gr vermiş

oyelken........................79.9.........................77.4.........................76.4..........................60...............1 kg vermiş

Son düzenleme:
Günaydııııııınnlaaaaar opuyorumnanaktan
Herkesin 23 nisan çocuk bayramı kutlu olsun. hihoyyyt İçimizdeki çocukları çıkartalım ortaya aklinialirimsmile Gerçi sizlerin zaten çocukları var ama olsun yerimseniben
Bir iki gün takip edemedim. Komşumuzun eşi vefat etti. :çok üzgünüm:
Bu hafta iddialıydım ama beklenmedik durumlar ortaya çıktı son günler. Çok bozmadım ama iddiam yerle bir oldu. Ben daha çok gram vereceğimi hatta kilo vereceğimi düşünüyordum .
Kilom 67.800 .

23NİSANININZ KUTLU OLSUNN
UNUTMAYALIMKİ HEPİMİZİN İÇİNDE ÇOCUK VARR VE BU BAYRAMM BİZLERİNDEEturkbayragiturkbayragiturkbayragi

gelelim bizim konumuz olan kilo bildirimine
:jeyyar::jeyyar:geçen hafta 80dim şuan 78.900olmuşumm 1.100gr gayet güzellhihoyyythihoyyyt

haticemm
cezalardan ceza begenn:jeyyar:

herkese günaydınn
72.4 bende iddialıydım diyetimi bozmadım 2 gün önce 72,1 geliyodum daha da düşer diye düşündüm ama kader kısmett kaydirigubbakcemile3 ben yine de mutluyum çünkü inceliyorumm..... kaydirigubbakcemile2

geçen hafta kilo bildirimi yapmamıştın sanırım...iki haftada bence de güzel

günaydın kızlarrr daha gün 76,900 düm ama bugün 76,400 çıktım çok mutluyum benim çıkmam lazım alışverişe gitçez akşama doğru girerim tekrar

Ben nasıl kilo çizelgemi düzelticem? Her şeyi yaptım ama kilo çizelgem uygun formatta değilmiiş. Anlamadım neyi yapıştırıcam. CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…