Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

canım ne dersen kabulüm ne diyeyim:1no2::1no2:senağlama

Ben çıkıyorum. Akşam haberlerine yetişirim ama yetişemezsem kupa kazanacak arkadaşı veya arkadaşları şimdiden gönülden tebrik ediyorum. vereliniortak Helal olsun size a.s. :1hug: :içelim:
:dance:

Günaydın şekerlerrr hihoyyyt hihoyyytnasılsınız bakalım bende gayet mutluyum :teytey::teytey::teytey:61.700 düm geçen hafta.Bu hafta 60 000 olmuşum nasıl sevindim anlatamam.2 haftadır hüsran oluyordu benim için bu arada 60 benim evlendiğim kilom.:sm_cool::sm_cool::sm_cool:kilo veren arkadaşlarıda tebrik ediyorum ben dışardayım bu gün eşim izinlide gezecem yani.:smiley-cool:akşama girerim kızlar grşrz kendinize iyi bakın.
Haticecim veremedim diye üzülme geçen hafta 2 kilo vermiştin sanırım bu hafta duraksama olmuştur canım
bide ben kilo verme serüvenimde hiç bu kadar çok kilo vermemiştim sürekli gr veriyordum en çokta ona sevindim 1 kilo 700 gr şaka gibi ama gerçek sağolun kızlar sizlerin cesaretiyle oldu gerçekten

Son düzenleme:

Arkada kalmasın :))

merhaba arkadaşlar..herkesin ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlu olsun hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt turkbayragi
şuan ki kilom 49.2 yaniiii 300 gr vermişim alkisalkisalkis tam 49 kilo olduğumda diyeti bırakıcam kızlar 48den vazgeçtim :içelim:

slm kızlar 23 nisan kutlamalarından ancak gelebildim benim bu haftaki kilom 64.3 kg yani 400 gr verebilmişim.tabi bu hafta kebap gözleme derken ancak bu kadar gitmiş

bendisay bi sen kaldın opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…