• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Canım benim hoşbulduk.Sağolasın ilgin için.

Bugünden itibaren her günü yazacağım size söz :)

Bu sabah 1 simitle beraber beyaz peynir ve açık bi çay içtim.

Şu saate kadarda su,çay ve nescafeden başka bişi sürmedim ağzıma.

Öğlen içinde yoğurt ve 1 dilim kepek ekmeği yesem diyorum.İşyerinde olduğumdan öyle haşlama falan yapma imkanımda yok.Öyle olsa idi evde patates falan haşlardım.

Sizde zayıflarmıyım 22 Mayısa kadar ( arkadaşımın düğünü var ve birde şahidi olacağım bi nikahh.Kocaman bi halde gitmek istemiyorummmmmmmm:(((((( :olmaz: )

öncelikle sabah kahvaltını erken yaptığını düşünerek öğlen yemeğini geçe bırakmışsın bence 13 civarı yemelisin delikafadulden
çok yağlı yemek olmadığı sürece istediğin et yada sebze yemeklerinde 1 tabak ye öğlen
şart değil bence haşlama CADIARZU
yoğurt her öğüne ekleyebilirsin kalsiyum zayıflamaya yardımcı oluyor yerimseniben
haftada ortalama 1- 2 kilo vermek normal bildiğim kadarıyla sırnaşık şey
3 haftan var yani güzel verirsen 6-7 kilo verirsin düğüne kadar....kaydirigubbakcemile5

ya kalsiyum demişken
biliyormusunuz kızlar ben hamileyken gece uyurken bacaklarıma kramp girerdi hep doktor kalsiyum eksikliğinden diyordu
şimdi hala bazen gece uyurken kramp giriyor bacağıma

ya kalsiyum demişken
biliyormusunuz kızlar ben hamileyken gece uyurken bacaklarıma kramp girerdi hep doktor kalsiyum eksikliğinden diyordu
şimdi hala bazen gece uyurken kramp giriyor bacağıma

o zaman kalsiyumunu biraz arttır süt yoğurt bol tüket zaten zayıflamaya çok yardımcıymış
tv de bi araştırma sonucunu dinlemiştim sengözlerimebaksanab
2 gruba aynı diyeti yaptırıyorlar biri yoğurt yani kalsiyum almış diğer grup kalsiyum tüketmemiş yoğurt tüketen grubun çok daha kilo verdiği saptanmış vereliniortak

Yeşilçay bende de bitmiş bu hafta şimdi sipairş verdim.Alacaklar :)

cerenkabay canım öyle heveslendiğm ki bu çaya nerden bulabiliriz.Tadı nasıl ben kötü tadı olan şeyleri asla içemiyorum :( sağlık için olsa bile...

Canım ben internetten aldım eğer sağlıklı bir site istersen önerebilirm. Pm den sana mesaj atarım. Çayın tadı kötü değil yoğurt ile tüketirsen faydalı çünkü ben yoğurt ile tüketiyorum ama su ile de denedim tadı güzel.

öncelikle sabah kahvaltını erken yaptığını düşünerek öğlen yemeğini geçe bırakmışsın bence 13 civarı yemelisin delikafadulden
çok yağlı yemek olmadığı sürece istediğin et yada sebze yemeklerinde 1 tabak ye öğlen
şart değil bence haşlama CADIARZU
yoğurt her öğüne ekleyebilirsin kalsiyum zayıflamaya yardımcı oluyor yerimseniben
haftada ortalama 1- 2 kilo vermek normal bildiğim kadarıyla sırnaşık şey
3 haftan var yani güzel verirsen 6-7 kilo verirsin düğüne kadar....kaydirigubbakcemile5

6-7 kilo mu hedefime çok yakınn yapabilirmiyim acaba.

Birde bu 5 günde 5 kilo topicine girdim.O diyeti yapmayı düşünüyorum 5-5 kg 20 güne bir deri bi kemik kalırım kaydirigubbakcemile4

Canım ben internetten aldım eğer sağlıklı bir site istersen önerebilirm. Pm den sana mesaj atarım. Çayın tadı kötü değil yoğurt ile tüketirsen faydalı çünkü ben yoğurt ile tüketiyorum ama su ile de denedim tadı güzel.

Bekliyorum canım.

bu arada yeni gelen arkadaşlar size de söyleyeyim burdaki kızlar walk at home diye bir siteden 8 partlık bir program indiriyorlar ve 1 mil-2-3-4-5 mil diye sporlar var dk ları da değiyor onu yapıyorlar ve acayip memnunlar ben 1 mili denedim 12 dakika hareketle çok basit gibi ama acayip terletiyor su içinde kalıyorsun sizlerinde haberi olsun

Napıyorsunuz kızlar? bayanssulusmile
Bu aralar leblebiye sardım. Küçük 1 kase dolusu leblebi yiyorum da bunun zararı olur mu? Zayıflamak için leblebi yiyip su ile mideyi şişiriyorlar diye biliyorum ama abartıyor muyum bilmiyorum. Birde kayısı yiyorum 4 5 tane acaba fazla mı?

4-5 adet kayısı doktorlarda öneriyor her gün.Bence güzel kayısı yemen.Ama leblebiyide fazla yememeye dikkat et bence.Herşeyin fazlası zaten zarar.

Tamam, leblebi artık yemeyeceğim. Canım tatlı istediğinde kayısı yerim. Diğer zamanlar canım bir şey istediğinde yoğurta dadanırım. kaydirigubbakcemile3

Bende bulduğum birkaç bilgiyi paylaşayım.

Antremandan 2 saat önce mutlaka kompleks karbonhidrat içeren bir öğün yapılmalıdır..
İçmeniz gereken 3-4 lt. suyu güne yaymakla beraber antremandan 30 dk. önce de 500 ml su içmelisiniz..
Antremana başlamadan tempolu ısınma hareketleri ile vücudu ısıtmalısınız.

Antremandan hemen sonra esneme ve germe hareketlerini yapmalısınız.Aksi halde ellerde ve ayaklarda kan birikmesi, veya baş dönmesi gibi problemlerle karşılaşabilirsiniz.
Daha sonra , yükselen kortizol hormonunun kas yıkımını önlemek için 500 ml basit şeker ihtiva eden soğuk olmayan içeçek içmelisiniz.
Duşa girilecekse terli vücutla hemen girmemelidir.

Ben bunu hep merak ederdim. Kaslı sporcularda bizim (istisnalar hariç aklinialirimsmile ) gibi düzenli spor yapıyor. Onlar gibi kaslı vücudum değil de daha hafif oranda belirgin olsun isterdim. Spor öncesi ve sonrasında hiç dikkat etmediklerimizden (şahsen) kaynaklanıyor demek ki. CADIARZU

Back
X