Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

ya ben çok zayılflığı da sevmiyorum bence biraz et but olsun çok zayıf olunca giydiğin kıyaferlerde hiç yakışmıyor

ewet bende aynı fikirdeyim çok zayıflığı sevmem biraz et but olsun dimikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Zaten benim boyum 1 63 ideal kilomun 53 olması lazın ben o kadar istemiyorum 57 kafiii

yok be benimki o kadar yalancı okadar ikiyüzlü ki arkamdan bir sürü dedikodu yaptığını duydum daha evlenmeden bile

canım muhakkak ne yaşadıgını sen daha iyi bilirsinn
nedir bu kaynanalardan çektigimizzklava:
ya ben çok zayılflığı da sevmiyorum bence biraz et but olsun çok zayıf olunca giydiğin kıyaferlerde hiç yakışmıyor

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5aynen sana katılıyorum canımmm

cuma günü 59 dun hafta içi 58 i gördüm hedefim de 57 zaten.Bakalım yarın kaç çıkacam:hulya::hulya:

oooo maşallahhhh
1kilo haa süpersinn canımmm
canım bence 58olduysan sabitle kilonu almamaya bak artık bence

yok be benimki o kadar yalancı okadar ikiyüzlü ki arkamdan bir sürü dedikodu yaptığını duydum daha evlenmeden bile

ayyy o tipler soğutur kendinden resmen sana bişey diyimmi, huylu huyundan vaz geçmez o öyle gider artık allah sabır versin ne diyeyim
banim kaynanamın kaynanası hala yaşıyor ve hala kaynanalık yapıyor kaynanama

evet bende zambak a katılıyorum artık kg nu korumaya çalış kg vermek için gayret etme
(kg korumakta nasıl olcaksa)

benim kaynanamın kaynanası da yaşıyor hatta aynı evde oturuyorlar
ama kaynanam herkesle başa çıkıyo kaynanasınada o kaynanalık yapıyor

hayırlısı olsun canım ama stres çok önemli stres yapmaman lazım tutması için
ayy stres benimm göbek adımm
kaydirigubbakcemile3
nasıl becericezz bu işşii:hulya:
insan saygıyı da kendi yapıyor arada saygı bırakmamayı da

sende haklısın canımm

benim kaynanamın kaynanası da yaşıyor hatta aynı evde oturuyorlar
ama kaynanam herkesle başa çıkıyo kaynanasınada o kaynanalık yapıyor

ooooo akannehirnasıl bişeyyymiş o öylee

evet bende zambak a katılıyorum artık kg nu korumaya çalış kg vermek için gayret etme
(kg korumakta nasıl olcaksa)

ama 57 olayım yaaa çok istiyorum. sonra da korumaya geçerim artık.zaten sağlıklı beslenmeyi öğrenince istesemde eskisi gibi yiyemem düzen oluştu artık.midem küçüldü galiba azcık kaçırsam rahatsız oluyorum hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…