- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #5.101
Bugün bende başladım ama ilk önce 2 günlük detoks diyeti yapacağım inşallah sonuç alırım, daha sonra normal bi diyet yapacağım destekleriniz için teşekkürler .
ya bugün ellerim bile ağrıyor
bugün pek keyfim yok canım sen nasılsın
Teşekkür ederim canım kolaysa başına gelsin-tatlicadiarzu-
yoksa diyeti ihmal ettim diyemi düşündünüz Hiç senin merdaneni unutup ihmal edermiyim canımklava: klava: klava:sadece fırsat bulamadım nete girmeye...
Ewet kvalide konusunda bayağı şanslıyım galiba(ama benim şansım kızları çok sevmeleri ve kızının olmaması benide kızı gibi görmesi)Bazen düşünüyorumda kızı olsaydı bu seferde görümce derdi olurdu neyse böyle daha iyi-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
ya kızlar ne çabuk geliyorsunuz ne çabuk gidiyorsunuz
ben buralardayımmm
ya kızlar ne çabuk geliyorsunuz ne çabuk gidiyorsunuz
kızlar size şu kadarını söyleyeyim bir insan bir insandan nasıl nefret eder diye herzaman şaşıp kalmışımdır ama bende öğrendim nasıl olduğunu
kaynanamdan nefrettttttttttttttt ediyorummmmmmmmmmmmmm kötükedihüso
kızlar size şu kadarını söyleyeyim bir insan bir insandan nasıl nefret eder diye herzaman şaşıp kalmışımdır ama bende öğrendim nasıl olduğunu
kaynanamdan nefrettttttttttttttt ediyorummmmmmmmmmmmmm kötükedihüso
ya ben kilo verdikçe diyeti bırak diyenler çoğaldı..Özellikle eşim yeter artık kurudun deyip duruyor benim leğen kemiklerim çok belirgin. eşimde o görüntüyü hiç sevmiyor beni caydırmaya çalışıyor şurda 2 kilom kaldı diyorum ama ne yapacam bi akıl verin...
ya ben kilo verdikçe diyeti bırak diyenler çoğaldı..Özellikle eşim yeter artık kurudun deyip duruyor benim leğen kemiklerim çok belirgin. eşimde o görüntüyü hiç sevmiyor beni caydırmaya çalışıyor şurda 2 kilom kaldı diyorum ama ne yapacam bi akıl verin...
ayy canım öyle demelmaz:
saygılı olmak zorundayız bence
çünkü eşinin annesiii
enazından ben okadar sevmesemde nefret etmem yaniii
kaç kg sun cnm şu anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?