- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #5.081
Ayyy canlarım merak mı ettiniz beni geldim işte...a.s.
ewet misafirimi gönderdim ardından bahar temizliğime başladım dün 11 de başladım akşam 7 ye kadar sadece bi çay içimlik oturdum:içelim: salon ve oturma odamın temizliği ,dekoru derken akşam mahvolmuş bi vaziyetteydimkafamçokkarıştı
Bu günde mutfak ,dolaplar ,banyo vs vs bi sürü iş yaptım yine ama daha bitmedi daha yatakodam ve dolaplarım var.
Aayyy çok yorgunum kızlar 2 gündür fazlasıyla spor yaptığım için de yürüyüşe çıkamadım.:kedi: temizlikten de ara öğünleri atladım. vaktim olmadı işte bende durumlar buuu
Günaydın Arkadaşlar
normalde diyet yapıyorum ama spor hiç yapmıyorum dün ilk defa 2 mil yaptım kaydirigubbakcemile2
Ne zamandır karşılaşmıyordum seninle büyük işe kalkışmısın bende istiyorum dip köşe yapıyım ama bende acayip üşengeçlik halsizlik var bu diyet biraz beni vuruyor sanırım. Havalarında katkısı var galiba bu tembelliğe Oh ne güzel şimdi mis gibi otur güle güle kirlet canım.
Bugün bende başladım ama ilk önce 2 günlük detoks diyeti yapacağım inşallah sonuç alırım, daha sonra normal bi diyet yapacağım destekleriniz için teşekkürler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?