Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Ne zamandır karşılaşmıyordum seninle büyük işe kalkışmısın bende istiyorum dip köşe yapıyım ama bende acayip üşengeçlik halsizlik var bu diyet biraz beni vuruyor sanırım. Havalarında katkısı var galiba bu tembelliğe Oh ne güzel şimdi mis gibi otur güle güle kirlet canım.

normalde diyet yapıyorum ama spor hiç yapmıyorum dün ilk defa 2 mil yaptım kaydirigubbakcemile2

bayağı terletiyor ama sıkılmıyorsunda zaten 5 mille başlamak yanlış olur gibi geliyor bana git gide arttırılabilir bende kendimi okadar yormuyorum valla bir gün yapıyorsam bir gün yapmıyorum biraz daha yağlar gitsin ondan sonra sıkılaşmak için her gün yapmaya çalışırım

Çok çalıştıysan klavye çok kullanmakta yapar yada havadan gerçekten. Kiminle konuşsam herkez biyerim ağrıyor diyor çünkü

ewr canım vaktim yoktu giremedim nete...eminim havalardandır çünkü bende de bahar yorgunluğu gibi bişey vardı.inan spor bile yapamamıştım ama geçti.sende de olmuş demekki:)

Bugün bende başladım ama ilk önce 2 günlük detoks diyeti yapacağım inşallah sonuç alırım, daha sonra normal bi diyet yapacağım destekleriniz için teşekkürler .

hoşgeldin canım aramıza bende detoks yapmak istiyorum ama bi başlayamadım...umarım iyi sonuç alırsın bizide bilgilendir olur mu tatlım...destekçiniz.:enbuyukkk::enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…